Будь патріотом Тячівського району!

Підпишись за збереження Тячівщини як окремої адміністративно-територіальної одиниці! 

Триває збір підписів серед місцевого населення в підтримку звернення депутатів Тячівської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо збереження Тячівського району  як окремої адміністративно-територіальної одиниці,  прийнятого 23.10.19 р. на першому пленарному засіданні  21 сесії VII  скликання. 

Підписатися під петицією можна, звернувшись до голови у кожній сільській, селищній та міській раді за місцем проживання, та  в м.Тячів на площі Поштовій, в палатці, яка розміщена поблизу будинку культури.   

Звертаємось до голів місцевих рад з проханням активізувати роботу зі збору підписів, оскільки перші результати по кожному населеному пункту будуть підбиті та оприлюднені в місцевих Інтернет-ресурсах вже з понеділка наступного тижня.  

Таким чином стане зрозуміло, хто і як  вболіває за подальшу долю та майбутнє Тячівського району.

Закликаємо всіх мешканців населених пунктів бути патріотами свого рідного району, в якому ми всі проживаємо, і проявити  активну  громадську позицію, поставивши підпис за збереження Тячівщини. 

Маючи переконливу підтримку більшості, зможемо відстоювати район від можливого розподілу або ж ліквідації в процесі реформування адміністративно- територіального устрою України.  

 Тільки разом збережем  наш Тячівський район!  

Депутати міжфракційної групи "Збережемо Тячівщину"