Коли набирати водохресну воду в 2018 році

Під час святкування Водохреща вода набуває особливу силу



Вона володіє дивовижними властивостями і, за повір'ями, здатна зцілити недуги тіла і душі, передає Ukr.Media. 
В ніч з 18 на 19 січня освячується вся вода. Її особливі властивості допомагають справлятися не тільки з хворобами, але й з пристрітом, невдачами та іншими негативними подіями у житті. Важливо набрати воду вчасно і правильно її зберігати.
Коли набирати водохресну воду
Набирати воду можна як увечері 18 січня, після церковної служби, коли її освятить священик, так і 19 числа. Вона буде володіти однаковими властивостями. Багато хто задається питанням про те, тече з крана свята вода. Думки з цього приводу розходяться. Щоб не помилитись і не мучити себе сумнівами, вирушайте на відкриті джерела або в церкву. Вода, над якою була прочитана молитва свята.
Водохресну воду дбайливо зберігають на особливий випадок, і її властивості унікальні настільки, що вона не псується навіть через рік. Якщо ви все-таки помітили, що вода змінилася або навіть зіпсувалася, лякатися не варто. Пояснення для цієї неприємності, швидше за все, криється в тому, що використана під водохресну воду тара була недостатньо чистою, або ви поставили воду під прямі сонячні промені надовго. Якщо ж всі умови були дотримані, а вода все одно стала непридатною до використання, то вам варто придивитися до свого життя і сім'ї. Вода може вказувати на приховані хвороби, намічається розлад у стосунках з близькими людьми. Хрещенська вода здатна вбирати емоції, тому цілком може «зникнути», якщо ви постійно конфліктуєте з домочадцями.
Правила використання хрещенської води прості. Її потрібно пити з ранку до прийому їжі, а після з'їсти просфору. Не забувайте і про щирої молитви, яка допоможе вам позбавитися від будь-якого негативу в житті. Водохресну воду можна розбавляти чистою водою, щоб її вистачило на більш довгий термін.
Пийте воду і в особливих випадках:
коли перебуваєте в тяжкому або безвихідному становищі;
під час хвороби, від пристріту і псування;
під час вагітності;
для позбавлення житла від негативу;
перед далекими і небезпечними мандрами.
??