Люди якого знака Зодіаку - найрозумніші? Ось чесний рейтинг інтелектуальності

Вибачте, якщо когось образили.



Звичайно ж, рівень інтелекту у кожної людини індивідуальний, передає Ukr.Media. Крім усього іншого, розум можна розвинути за допомогою освіти і тренувань.
Але і вроджені дані скидати з рахунків не варто! Астрологи кажуть, що кожен знак Зодіаку має певні інтелектуальні особливості.
Ось повний рейтинг:
12. Рак.

Раків складно назвати інтелектуалами, а ще вони вважають за краще не хвалитися. Зате якщо у них запитають ради, вони охоче поділяться тим, що знають, а знають вони багато.
А от вираз «гнучкий розум» до Раків не відноситься: щоб прийняти рішення або зробити якісь висновки, їм потрібно ретельно все зважити. Поспіх ж чревата серйозними помилками.
11. Риби.

Це знак фантазій, мрій і надій. Розум для Риб куди менш важлива, ніж здатність відчувати і уявляти.
При цьому вони з легкістю втілюються в реальність, якщо того вимагають обставини. А ось освоїти те, що їм зовсім нецікаво, у Риб виходить погано.
10. Козеріг.

Козеріг розвиває свій інтелект посиленими стараннями — просто так нічого не дається. Навколишні можуть вважати Козерога ботаном, але йому все одно.
Головне — робота над собою і постійна боротьба з внутрішньої лінню, сумнівами і невпевненістю. Проблема Козерогів, які досягли висот у інтелектуальної сфері, — в їх зайвої залежності від авторитетів. Більше самостійності в мисленні, і все буде краще нікуди!
9. Ваги.

Так вже виходить, що інтелект Ваг — дуже потужний, як правило, не знаходить належного застосування. Вони могли б гори згорнути таким розумом, але життя так складається, що використовується цей розум у кращому випадку упівсили.
Зате поза роботою Ваги реалізують себе у всій красі, віддаючись без залишку улюбленим захопленням або пристрастям. І ось там їх інтелект сяє і блищить!
8. Діва.

Діва — це трудяга, особливо після 25 років. В ранній юності Діви багато читають, але інформація і мудрість у них не затримуються, зате вони розвиваються емоційно.
Вчитися вони теж не хочуть, але, переваливши за 25-річний рубіж, відкривають в собі пристрасть до праці і досягнення цілей. І якщо для цього потрібні знання, вони їх отримують, а якщо потрібно попрацювати над інтелектом, роблять і це. Осяяння — це не про Дів.
7. Овен.

Зовнішнє важливіше внутрішнього, а форма цікавіше змісту — ось принцип, який часто сповідують Овни. Стосується це і інтелектуальної сфери — в тому сенсі, що Овни роблять ставку на ефекти, а не на ефективність.
При цьому схильність до позерства не скасовує того факту, що Овен —природний розумниця, який мислить точно і глибоко. Йому б поменше самомилування і словоблудства, і все буде просто чудово!
6. Лев.

Лев в головному схожий на Овна — то ж позерство і бажання подати себе крутіше, ніж є в реальності. З Львів виходять прекрасні піарники і трибуни — вони блискуче володіють ораторськими навичками, справляють гарне враження і здатні заворожити.
Якщо копнути глибше, то все трохи складніше. Лев багато знає, тонко все переживає і вміє витягувати уроки з того, що з ним відбувається. Але свій справжній розум воліє приховувати за блискітками зовнішніх ефектів.
5. Водолій.

Водолій знає, що буде на фінансових ринках завтра, він може написати пісню за півгодини і спроектувати «розумний будинок» на коліні, але як платити за рахунками — осилити не в змозі.
Інакше кажучи, розум Водолія — не прикладної і на поточні, життєві дурниці він розмінюватися не може. Це означає, що без допомоги того, хто поруч, Водолію не обійтися.
4. Стрілець.

Стрільці народжені інтелектуалами. Не обов'язково вони повинні бути вченими або книжковими хробаками — їх інтелект стосується всіх сфер життя.
Це просто дуже розумні люди, які правильно дивляться на життя і знають, як діяти. Єдине, що їм деколи не вистачає гнучкості і сумнівів, сумніви адже теж іноді необхідні.
3. Скорпіон.

Це практичний знак, неконкретні знання здаються йому безглуздими. І дійсно, навіщо забивати голову тим, що не стане в нагоді в цієї, повсякденному житті?
У той же час Скорпіон здатний захопитися чимось зовсім екзотичним і покласти себе всього на це. А потім навколишні диву даються, як людина, що міцно стоїть на ногах, міцний життєвим розумом і ніколи не витає в хмарах, виявляється знавцем африканської поезії, та ще на мовах оригіналу!
2. Близнюки.

Порядок — не про Близнюків. Стосується це і того, що в голові. Життєві і інші знання Близнюків хаотичні і розрізнені. Але в залежності від ситуації Близнюк використовує ті навички, які найбільш потрібні в даний момент.
У будь-якому випадку тест на ерудованість Близнюки здадуть блискуче. Головне — ставити їм конкретні завдання. А найперше гідність представників цього знака — здатність швидко засвоювати інформацію і приймати правильні рішення.
1. Телець.

Телець — не з тих, хто намагається справити враження інтелектом. При першій зустрічі представники цього знака ризикують здатися не занадто розумними, однак це ілюзія.
Одне з достоїнств Тільця в тому, що він не намагається бути краще, ніж є, і, значить, не женеться за зовнішніми ефектами. Так що ви будете приємно здивовані, виявивши, що наївний з вигляду Телець насправді — дуже мудра особистість.
А як би ви розставили знаки на шкалі інтелекту?
??