Ідеальні пари по знаку Зодіаку

Знайди свою любов!



До гороскопів і знаках Зодіаку можна ставитися скептично, але якщо рух планет і вплив зірок можна простежити навіть за природним явищам, значить, і на наше життя вони накладають певний відбиток. Наші американські колеги поспілкувалися з відомим астрологом, щоб зрозуміти, які знаки утворюють самі міцні і щасливі пари, передає Ukr.Media.
Овен і Водолій
Цим двом ніколи не буває нудно разом, що робить їх союз живим і захоплюючим навіть через десятки років шлюбу. Обидва знака досить сміливі, у тому числі, і в ліжку: їм подобається експериментувати, пробувати нове і дивувати один одного. Іноді Овну та Водолію треба побути наодинці з собою — до речі, це ще один секрет міцного союзу.
Телець і Рак
Вони ставляться один до одного серйозно, вловлюючи навіть приховані бажання і потреби. Телець і Рак можуть похвалитися тісному фізичному та емоційному зв'язку, що в наш час зустрічається нечасто. Ця пара сильна тим, що добре доповнює один одного — слабкі сторони одного з них з лишком компенсуються сильними якостями іншого, і навпаки.
Близнюки і Володй
У цих знаків феноменальне духовне споріднення: вони відчувають партнера навіть на відстані. Буквально на другому побаченні у Близнюка і Водолія з'являється відчуття, що вони знайомі вічність. Вони обидва творчі і спонтанні, тому часто вирішуються на спільні авантюри, які тільки зміцнюють їх відносини.
Рак і Риби
Два водних знака, які, як кажуть, легко виявляються «на одній хвилі». Вони добре знають один одного і пишаються тим, що вміють будувати міцні, засновані на розумінні відносини. Риби дуже уважні до оточуючих, Раки — до самим близьким і, як правило, їх вважають однією із самих добрих і дружніх пар. Такий зв'язок непросто розірвати!
Лев і Стрілець
Два вогняних знака, які люблять життя, себе і пригоди — на цьому грунті вони часто сходяться в міцну і яскраву пару. Вони завжди підтримують один одного у нових починаннях, дуже вірять в себе і свого партнера — взаємний ентузіазм заряджає їх до глибокої старості. Ще один важливий нюанс — сексуальний темперамент Лева і Стрільця, як правило, ідеально збігається.
Діва, Телець
Спокійні і практичні, ці земні знаки швидко знаходять спільну мову. Їхні стосунки нагадують, швидше, розмірений вальс, ніж пристрасне танго, але для цих знаків друге і не потрібно. Вони щирі, чесні і дуже віддані один одному — нехай італійські пристрасті їм чужі, зате світла, спокійна любов може тривати буквально «до гробу».
Ваги і Близнюки
Тут теж простежується вплив однієї на двох стихії — повітря. Відносини цих знаків піднесені, поетичні та побудовані на інтелектуальному зв'язку. Вони добре розуміють один одного, вміють помічати красу навіть у буденних речах - це дозволяє такій парі надовго зберігати прихильність, дружбу і розуміння в парі.
Скорпіон і Рак
Іноді, коли два пристрасних людини утворюють пару, їх роман виходить бурхливим, але не довгостроковими. Але якщо один партнер Скорпіон, а інший — Рак, союз може бути ідеальним. Обидва цих водних знака емоційні, що дуже зближує їх, вони заряджають один одного пристрастю, завдяки чому партнери ростуть і розвиваються разом. І той, і інший знаки неймовірно віддані за своєю натурою — якщо вони сходяться і закохуються один в одного, ніхто і ніщо не розлучить їх.
Стрілець і Овен
Ці знаки належать до стихії вогню, часто мають наполегливим, авантюрним і кілька вибуховим характером. Вони шалено енергійні і не дають один одному занудьгувати: Стрілець і Овен легко вирішуються на спонтанні подорожі, легкі на підйом і харизматичні — нудьгувати цій парі точно не доведеться!
Козеріг і Телець
Кажуть, що між двома цими знаками найсильніша «хімія», ніж у решти представників Зодіаку. Козеріг і Телець нескінченно обожнюють один одного, вони добре сумісні в сексі і це не закінчується навіть після горезвісних «трьох років сильної закоханості». Їх непідробне захоплення один одним дорогого коштують, саме тому союз Козерога і Тельця приречений на успіх.
Риби і Скорпіон
Ще одна пара, де можливо духовне споріднення. Ці знаки відчувають один одного інтуїтивно і дуже тонко, завдяки чому майже ніколи не сваряться. Вони ніколи не припиняють досліджувати мрії, потреби і особливості партнера, завдяки чому пристрасть і романтика ніколи не покидають їх спальню.
???