Прекрасні причини для переїзду в нове місто, де ви не знаєте ні душі

??

Переїзд у нове місце (чи то просто інше місто вашої країни або ж взагалі інший кінець світу) - це особливий досвід у житті кожного. З одного боку лякає, з іншого - приємно хвилює.

Якщо ви вирішили зробити важливий крок і все-таки переїжджаєте в нове місто, де не знаєте ні душі - представляємо вашій увазі переваги такого переїзду.

1. Ви зустрінете нових друзів, які відрізняються від ваших старих друзів

У чужому місті відкривається безліч різних людей і культур, включаючи і місцевих жителів, у яких зовсім інші точки зору і інший життєвий досвід, відмінний від вашого. Це допоможе вам збагатити і розширити свій кругозір.

Тут не буде, як у «Поганих дівчатах»: ніхто не стане вам вказувати, з ким спілкуватися, а з ким - ні. Ви зможете будувати стосунки з ким завгодно. Більше того, нові люди, яких ви зустрінете, не будуть нічого знати і очікувати від вас. Тут ви зможете все розпочати справді з чистого аркуша.

2. Ви дізнаєтеся нові, цікаві способи розваг

У вас, ймовірно, є певна модель спілкування зі старим колом друзів: вечеря щоп’ятниці десь на околиці міста, дівочі посиденьки з келихом вина в улюбленому кафе, похід у супермаркет на вихідних і т.д. Безсумнівно ця приємна рутина може бути радісною і повною ностальгії, але чи дійсно це приносить вам задоволення?

Ваші друзі в новому місті познайомлять вас з різноманітністю місцевих звичаїв, вас чекають оригінальні пригоди і нові способи розваг. Замість піци і фільму на ніч ви зможете сходити на вечірку в стилі "warehouse", вивчити бальні танці або навчитеся готувати італійські галушки.

3. Ви відчуєте безмежне почуття свободи

Щоб усвідомити, наскільки величезний світ, і яким різноманітним може бути життя, вам потрібно покинути межі свого рідного міста. Напевно люди говорили вам не раз: «Весь світ - біля ваших ніг».

Що ж, так воно і є. Відкривши один раз свій розум можливостям переїзду і подорожей, ви зможете поїхати, куди душа забажає. Рух - немов вітер. Зустрічайте зміни з розпростертими обіймами і живіть в будь-якій країні, місті, місцевості, які підходять вашому ритму і відповідають бажанням.

4. Ви зможете розвинути вміння ходити на вечірки поодинці, навіть не моргнувши оком

За винятком справжніх екстравертів більшість людей відчуває певне почуття страху, коли їх кличуть на який-небудь світський захід, де вони нікого не знають. Вас турбує, що ви там нікого не знаєте, і будете почувати незручність, коли до вас причепиться з розмовами якийсь дивак. У кінцевому підсумку, щоб заповнити всі незручності, ви нап'єтеся.

Що ж, не бійтеся. Коли ви переїдете в нове місто, ви не припините ходити на вечірки поодинці, і поступово станете профі в соціальній взаємодії.

5. Ви зможете відкрити себе заново

Почавши все з чистого аркуша, ви залишаєте себе втомленого і роздратованого позаду, а відкриваєтеся для світу абсолютно новою людиною. У вас з'являється чудова можливість позбутися від шкідливих звичок і попрощатися з друзями або коханцями, з якими ваші шляхи розійшлися.

Вивчіть приховані здібності вашої особистості, розгадати сутність свого «ідеального я» і станьте тією людиною, якою ви завжди мріяли стати.

6. Ви зможете сміливо поекспериментувати зі своєю зовнішністю

Чи хотіли ви коли-небудь зробити тату? Пірсинг? Радикально змінити зачіску? Коли ви переїжджаєте в нове місто, де нікого не знаєте, у вас з'являється шанс зробити нове враження на кожну людину, яку ви зустрічаєте.

Якщо ви завжди мріяли зробити щось сміливе зі своєю зовнішністю - зараз дуже вдалий для цього час. Змініть свій зовнішній вигляд і створіть той стиль, який вам хочеться, без несхвальних поглядів ваших батьків і друзів.

7. У вас з'явиться повне право розраховувати тільки на себе самого

Коли ви переїжджаєте сам, то змушені самі шукати квартиру, роботу і взагалі долати всі труднощі самостійно. Ви опинитеся кинуті в атмосферу незалежності, яка піде вам на благо. Ви станете більш спритною і розкутою людиною.

Поглянувши одного разу своїм страхам прямо в обличчя, ви усвідомлюєте, що насправді, можливо все, потрібно лише докласти трохи зусиль. Підкорення нового міста надасть вам більш широкі можливості. Ви почнете братися за те, що раніше вас дуже лякало.

8. Ви відчуєте, що зона вашого комфорту різко розширилася

У кожного з нас є певна зона комфорту, але з переїздом в інше місто все змінюється. Вам доведеться вивчити нові околиці, з'ясувати систему пересування маршрутних таксі, знайти місце, де можна випити чашечку смачної кави. Але, повірте, нехай спочатку все це буде здаватися гнітючим, ви адаптуєтеся. Ваша зона комфорту стала значно більшою - ось вона, перемога!

9. Ви почнете насолоджуватися своєю власною компанією

Якщо ви належите до тих людей, які оточують себе сім'єю і друзями, ви будете здивовані, дізнавшись, що проводити час на самоті може бути насправді досить приємно.

«Один» не обов'язково означає «одинокий». Адже ви можете зробити те, що вам хочеться, коли хочеться і де хочеться. Ваш «сольний» переїзд може стати важливим періодом самоаналізу, що дозволить вам возз'єднатися з власними думками, мріями і бажаннями.

10. Ви зрозумієте, що здатні побороти свої страхи

З переїздом у нове місто вам доведеться зіткнутися зі своїми страхами та переживаннями. Ви напевно не раз поставите собі ці питання: «А що, якщо я заблукаю?», «А що, якщо потраплю в якусь біду?», «А що, якщо у мене не з'являться нові друзі?». Страх перед невідомістю - це нормально, але ми не повинні дозволяти йому контролювати наші життя.

Якщо ви будете піддаватися своїм страхам змін, то ніколи не проб'єтеся крізь стіну і не розкриєте свої найсміливіші сторони. Ви просто зобов'язані підживлювати ваш авантюрний дух, щоб вижити.

11. Ви усвідомлюєте, що відсутність поруч близьких людей наповнює ваше серце ніжністю до них

Багато людей наважуються переїхати в нове місто після певного негативного досвіду (втративши роботу або розлучившись з коханим або коханою), щоб було простіше почати все спочатку.

І дійсно: відсутність поруч близьких людей наповнює ваше серце ніжністю до них. Напевно через кілька місяців ви зрозумієте, як сильно ви сумуєте за друзями, своєю сім’єю і рідним домом.

Але ви не тільки зможете оцінити по достоїнству своїх близьких людей, але так само відчуєте себе більш безпечно і гармонійно, щоб десь оселитися після тривалої поїздки і дізнатися, що ж світ може вам запропонувати.

12. Ви зможете зростати і розвиватися як особистість

Можливо, одним із ключових моментів, пов'язаних із переїздом, можна вважати можливість самопізнання. Чим більше ви подорожуєте і живете за кордоном, тим більше змінюються ваші пріоритети, тим краще ви вивчаєте себе на цьому шляху.

Рішення ризикнути і взяти на себе відповідальність за своє власне життя - це неймовірно безцінний досвід. Взявши долю у свої руки, ви зможете переосмислити свої мрії, бажання і прокласти дорогу свого власного шляху.??