Важливо знати! Від того на якому пальці ви носите кільце таку долю і матиме

Срібло — гасить і захищає. Золото на вказівному пальці краще не носити.



Жінки здавна схильні носити прикраси і в природі жінці властиво прагнення до краси. Але не багато хто знає, що надягаючи на себе прикраси, ви запускаєте потужні програми, які можуть поліпшити вашу долю, а можуть і суттєво зіпсувати вам життя. Від того, на який палець одягається кільце, залежить його вплив на нашу долю.
Отже, всі ви напевно чули, що ліва і права рука відрізняються не тільки здібностями виконання щоденних життєвих функцій.
Встановлено, що права рука – чоловіча, активна і носіння прикрас на пальцях правої руки допомагає нам активізувати певні сфери або аспекти нашого життя.
Ліва рука – жіноча і пасивна. Носіння прикрас на пальцях лівої руки можуть захистити нас від певних ситуацій і енергій.
Мають значення тут і метали. Золото, як активний, янський метал. Активізує енергію.
Срібло — гасить і захищає.
На який палець одягається кільце
Великий палець символізує голову.
Великий палець правої руки відповідає за логіку, за чоловічий розум. Якщо у вас бракує цих якостей. Ви можете носити на цьому пальці золоту прикрасу з яскравими каменями червоного, оранжевого або жовтого кольору.
Якщо ж навпаки, ви хочете дещо нейтралізувати свою прагматичність, то носіть на великому пальці правої руки або великому пальці лівої руки срібну прикрасу з каменем холодного кольору.
Це допомагає підсилити інтуїцію, медитувати і розвиватися духовно.
Якщо ви одягнете на великий палець лівої руки золоте кільце, то ці енергії допоможуть вам матеріалізувати інтуїтивні знання. У вас різко підвищуються шанси на отримання визнання і матеріальної віддачі від ваших духовних пошуків.
Вказівний палець — це наше его і наша сила.
Чому так неприємно, коли хтось тицяє в вас пальцем? Вказуючи на щось, він випромінює потужний потік енергії. Вказуючи на людину, можна пробити його ауру, ми вторгаємося в його особистий простір – від цього дискомфорт.
Якщо людина починає вимовляти щось гнівне і тикати в іншого пальцем - це загрожує пробоєм аури і впровадженням цих шкідливих програм. Особливо це стосується вказівного пальця правої руки.
Якщо ви допускаєте такі неусвідомлені дії, краще пом'якшити цю енергію, адже все повертається до вас рано чи пізно завдяки закону карми. Для цього на вказівному пальці можна носити срібну прикрасу з холодними каменями. Срібло буде нейтралізувати навіть ваше бажання «тикати» пальцем у кого-то.
Носіть срібло на вказівному пальці правої руки. Цим ви подстрахуете інших від своїх неусвідомлених дій.
Та й на вказівному пальці лівої руки корисно носити срібло — цим ви страхуєте самі себе.
Золото на вказівному пальці краще не носити.
Він як антена і піднятий вгору з'єднує нас з божественним (зверніть увагу на ікони святих).
Якщо вам потрібно прийняти рішення - піднімати вказівний палець правої руки до неба, попередньо знявши срібло, і задайте до Небес питання. Відповідь прийде.
Носіння прикрас на середньому пальці — самий небезпечний захід. Це несе нам активізацію кармічних програм і сюрпризів долі. Слабких це може зламати, сильних — зробити ще сильніше. Все це потрібно для того, відпрацювати кармічні завдання як можна швидше і перейти на наступний рівень свого розвитку. Але якщо ви не відчуваєте в собі зараз сил пройти випробування, краще не носити кільця і персні на середньому пальці правої руки.
Середній палець лівої руки навпаки допоможе пом'якшити гострі кути кармічних відпрацювань, оскільки від них все одно нікуди нам не подітися, і навіть дещо може вийти відстрочити. Але це обов'язково має бути срібло і якщо камені, то холодних відтінків.
Безіменний палець відповідає за успіх, сім'ю, любов, реалізацію в соціумі. На безіменному пальці правої руки треба однозначно носити золото, щоб активізувати всі ці сфери життя.
На який палець одягається обручку
Окремо хочеться сказати про обручку, яку прийнято носити на безіменному пальці правої руки. Енергетичний Сенс обміну кільцями на вінчанні в об'єднанні божественних енергій і своєрідна прив'язаність один до одного.
Більш сприятливі золоті кільця. Вони дають власникам активність у шлюбі, творення відносин.
Срібна обручка робить людину пасивною і навіть егоїстичною у відносинах. Вона може не прагнути щось дати іншому, а більше чекати, і навіть вимагати любові і турботи до себе. Не випадково деякі чоловіки вибирають саме срібні кільця з церкви.
При розлученні вважається необхідним або повернути кільце з рук в руки колишньому партнерові, даючи обом при цьому свободу, або перемістити його на безіменний палець лівої руки. Якщо цього не зробити, подальше життя може не скластися.
Носіння обручки на лівій руці нейтралізує енергії колишнього шлюбу і дає можливість швидше зустріти нового партнера. Якщо його просто покласти в коробочку, то енергетично воно буде підтримувати вже фактично розірваний шлюб.
Мізинець символізує практичний розум, інтуїцію, комунікабельність, товариськість. На мізинці правої руки добре носити золоту прикрасу і ще краще з червоним каменем. Це дозволить вам розвинути комерційний талант, легко домовлятися, укладати угоди.
Срібло на мізинці правої руки носити рекомендується тільки у випадку, якщо ви втомилися від активного способу життя і вам потрібний перепочинок.
Можна тут застосувати середній варіант: золото, або срібло з позолотою плюс зелений камінь. Така прикраса на мізинці правої руки дозволить вести активне життя з перепочинками, не дасть втратити можливості і залишитися без засобів до існування.
Мізинець лівої руки - теж досить небезпечний у сенсі носіння прикрас. Носити щось на цьому пальці можна тільки тим, хто збирається піти з соціуму, готовий до отшельническому способу життя і має матеріальну підтримку.
В іншому випадку ви можете піти по світу і перетворитися у вовка-одинака.
Дотримуючись такі нехитрі правила, ви зможете активізувати у своєму житті потрібні енергії і скоректувати ті, які вам зараз недоречно.
??