Що кожен з знаків Зодіаку має зробити до 31 березня

Весна – це час, наповнений подіями. Березневий кордон близький – і час вимагає звершень від кожного зі знаків Зодіаку



Овен
Овнам необхідно навчитися рахуватися з оточуючими людьми. Не варто давати волю своєму природному егоїзму. Навчіться тримати в руках себе і свої емоції, щоб не робити боляче близьким, друзям і колегам.
Телець
Тельцям Зірки рекомендують виховувати в собі терпіння. До 31 березня потрібно досягти успіхів в тому, що психологи називають емоційною стабільністю. Навчіться не зривати злість на інших, і тоді Зірки подарують вам удачу.
Близнюки
Ваше головне завдання – зробити так, щоб оточуючі вас люди перестали стpaждати від вашої гордості. До 31 березня вам потрібно залагодити якомога більше конфліктних ситуацій. Попросіть вибачення у тих, хто цього заслуговує.
Pак
Березневий кордон вимагає від Ракiв справедливості і чуйності. Ваше життя після кордону буде наповненe любов’ю і теплотою, якщо ви самі навчитеся цьому. Виключіть черствість зі свого серця, відкривши його дорогим людям.
Лев
Левам потрібно побороти бездіяльність. Якщо ви мрієте схуднути, то почніть займатися спортом; якщо не можете знайти роботу, зробіть все можливе для її пошуку. Важливий не результат, а самі старання і чесність по відношенню до себе.
Діва
Прийміть світ таким, яким він є. Багато що можна змінити, тому просто навчiтеся співіснувати з людьми і явищами, які спостерігаєте. До кінця березня вам потрібно знайти душевний спокій і рівновагу.
Терези
Перегляньте свої пріоритети або затвердьте їх. Спробуйте тверезо оцінити все, що відбувається навколо вас – чітко визначений шлях дозволить досягти максимальних результатів в квітні і травні.
Скорпіон
Скорпіонам потрібно виключити зі свого серця такі почуття, як злість і лицемірство. Тільки так можна буде увійти в новий зодіакальний рік, отримавши благословення зірок і Місяця.
Стрілець
Стрільцям гороскоп радить впритул зайнятися будинком. Саме час провести генеральне прибирання, позбутися старих речей, зробити перестановку – словом, очистити і оновити енергетику.
Козеріг
Позбавтеся від усього непотрібного до початку квітня, коли почнеться новий зоряний рік. Це стосується не тільки речей, але і думок, що заважають вам розвиватися і нести в світ тільки добро.
Водолій
Завершіть всі важливі справи до 31 березня, щоб підвищити шанси на успіх в нових життєвих задачах. Але в кінці березня не починайте нічого нового. Це негативно позначиться на всіх ваших справах.
Риби
Рибам астрологи радять знайти в собі сили для того, щоб нарешті вирішити свої найголовніші проблеми. В іншому випадку вони будуть переслідувати вас весь цей рік, забираючи ваше везіння.
??