Як навчитися помічати підказки життя


Можливо, ви мені зараз не повірите, але все ж я скажу: «Кожного дня ми обов’язково отримуємо від своїх духовних провідників (або як їх ще називають – янголи-охоронці) підказки життя». Якщо ми навчимося всюди бачити такі знаки і довіряти своїй інтуїції, то зрозуміємо, що вищі сили завжди підтримують нас і допомагають.

реклама

На жаль, ми настільки занурені в свої проблеми, тривоги і переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. А вони всюди! Подумати тільки, відповідь на найважливіше питання можна отримати в будь-який час доби, в будь-якому місці й за будь-яких обставин. Як це відбувається? Давайте розглянемо, які бувають підказки життя і як їх навчитися помічати.

1. Візуальні
Це може бути будь-яка підказка, яку ви можете побачити очима. Наприклад, ви не можете ніяк прийняти рішення, чи варто вам погодитися на пропозицію нової роботи, думаєте, мучитеся і раптом відкриваєте журнал, і вам в очі попадається фраза: «Зроби це і ти не пошкодуєш!». Це знак згори, організований вашими духовними провідниками! Теж саме ви можете прочитати не тільки в журналі, а на рекламному бігборді, книзі, в інтернеті, на листівці, яку роздають на вулицях і так далі. Але не потрібно вчитуватися в усе, що бачите і шукати підказку, зазвичай це трапляється непередбачувано і ненавмисно, ніби як випадково.

Також до візуальних підказок відносяться образи, які показує вам природа. Це може бути хмара у вигляді відповіді на ваше запитання, листочок дерева, квітка або щось ще. Коли в моєму житті з’явився чоловік, за якого я потім вийшла заміж, на очі постійно почали траплятися сердечка. І хмари у вигляді сердечок і тріщинки в асфальті у вигляді сердечок і багато чого ще. Тоді я задумалася, що, напевно, це не збіг. Так і вийшло.

Для того, щоб навчитися бачити такі підказки життя, потрібно почати їх помічати. Для цього потрібно усвідомлено зупиняти всю метушню, поспіх і почати бути в цей момент «тут і зараз». Тільки тоді можна зрозуміти, що говорить вам ваш янгол-охоронець.

2.Слухові
Це підказки, які ви можете почути. Все одно, звідки або від кого: з екрану телевізора, коли ви його тільки ввімкнули, від випадкових перехожих, обірвані фрази, які до вас доніс вітер, по радіо з пісень … Головне – не просто слухати, а чути.

3.Інтуїтівні
реклама


Це коли вам просто щось здається. Незрозуміло чому і як можна це пояснити. Просто, здається, і все. До такого голосу інтуїції обов’язково потрібно прислухатися! Є така думка, що інтуїція – розмова Бога з людиною і в цьому є частка істини. Потрібно лише довіритися вищим силам і слухати свої почуття, а не логіку.

4.Образні
Такі підказки життя являються нам уві сні і їх ні в якому разі не можна ігнорувати! Ті сни, які дуже чітко і яскраво врізаються в нашу пам’ять, викликають емоції і вражають – знаки згори. Бувають навіть віщі сни, але сняться вони лише тим людям, які відкривають душу своїм духовним провідникам, довіряють вищим силам.

5.Когнітивні
Це підказки – події, які відбуваються в нашому житті, щоб нам донести якусь інформацію. Щоб було зрозуміло, наведу вам приклад зі свого життя. В ранній юності мені сподобався один «поганий» хлопець. По правді сказати, я знала, що мені не потрібно з ним зустрічатися, мені це повідомляли вищі сили в різних формах. Мені про це говорили і рідні, і друзі, мені снилися сни, інтуїція кричала інтуїція: «Не треба!», Але я була упертою в своїх бажаннях. І ось одного разу він звернув на мене увагу і запросив в кіно. Була зима і я, щаслива, бігла до нього на зустріч. На спуску з моста я посковзнулася на сходах, так як була ожеледиця, і впала, вдарившись хребтом. Це була несерйозна травма, просто дуже сильний удар, але на побачення я все одно пішла, хоч це була і очевидна підказка життя: «Не ходи туди!». Закінчилася ця історія тим, що він зробив мені дуже боляче і я ще довгий час не могла відійти від зради. Те, що я тоді впала, було когнітивною підказкою. Як правило, до них наші янголи вдаються в крайніх випадках, коли всі інші підказки не діють.

Для того, щоб навчитися помічати знаки, розуміти, про що вас попереджають вищі сили, потрібно, перш за все, в них вірити. Також вміти відволікатися від суєти, зупиняти нескінченні думки в голові і не просто дивитися по сторонах, а бачити. Не просто слухати навколишні звуки, а чути. Цього легко навчитися, потрібно лише захотіти жити усвідомлено.

Джерело: Тутка