У це неможливо повірити, але на одному дереві росте 40 різних видів фруктів!

Вражає!

У це неможливо повірити, але на одному дереві росте 40 різних видів фруктів!
В нашому світі існує стільки різних типів рослин, що важко відслідковувати їх усіх.
Кожна рослина та її фрукти мають особливі характеристики і вимагають різних умов, і це вражає само по собі. Але чи не було б класно, якби одне дерево могло виробляти кілька видів смачних фруктів одночасно?
Художник під ім'ям Сем Ван Акен зацікавився саме цим і придумав ідею створити дерево, яке здатне вирощувати 40 різних видів фруктів! І після багатьох років роботи важкої та напруженої праці він досягнув своєї мети.
Результат? Ну, подивіться самі вище. Це ж просто неймовірно!
Використовуючи техніку прищеплення, професор студійного мистецтва Сем Ван Акен спромігся створити дерево, яке продукує понад 40 різних видів фруктів.
Ван Акен працював на дереві багато років. Він вирізав численну кількість бруньок та гілок і прищепив їх на своєму дереві. Тепер це дерево, відоме як "дерево із 40 фруктів", плодить майже все: від персиків і нектаринів до абрикосів, вишень та мигдалю, інформує Ukr.Media.


Ван Акен дізнався усе про дерева та про те, як доглядати за ними, маючи ферму в Пенсільванії.

Протягом багатьох років Ван Акен отримав допомогу від багатьох інших виробників, навіть якщо деякі з них не розуміли, чому він хоче виростити дерево, здатне виготовити 40 видів фруктів.
Плоди дерева дозрівають в різний час, а це означає, що Ван Акен повинен кілька разів повертатися сюди, щоб збирати його плоди.

Ван Акен не вважає свій проект практичним, а навпаки - художнім. З 2014 року він посадив 16 дерев "40 фруктів" навколо США.
Перегляньте відео про захоплюючий проект Ван Акена тут:

Ці дерева справді дивовижні, чи не так? Поділіться з друзями, якщо хотіли б мати таке у себе на подвір'ї!??