Гороскоп на тиждень: до Риб прихильна фортуна, а Овнам потрібно тримати удар на роботі

Гороскоп на тиждень: до Риб прихильна фортуна, а Овнам потрібно тримати удар на роботі
Гороскоп на тиждень з 17 по 23 червня для всіх знаків зодіаку

ОВНИ
Якщо вам нудно, це сигнал до дій. Організуйте своє життя так, щоб душа наповнювалася свіжими враженнями, цікавою інформацією всюди і це не заважало роботі. Сумлінне виконання обов'язків є актуальним. Приготуйтеся до копіткої, акуратної роботи, культивуйте дисциплінованість, пунктуальність, "сачкувати" собі на шкоду. "Наганяй" від шефа, безпідставні причіпки ходять по п'ятах (до 7 липня) з метою вас розлютити. Тримайте удар! Міняти роботу сенсу немає.

Догоджайте шлюбним обранцям, виконуйте їхні забаганки - любовна ідилія в розквіті, сприяє спільним насолодам. За старими друзями не біжіть, відносини себе вичерпали - на милування нема силування.

ТЕЛЬЦІ
Джерело натхнення для вас – це реалізація глобальних бажань, процес йде динамічним темпом. "Хочу" запалює, командує парадом і ви здатні досить заробити, придбати заплановані покупки, адже володієте високим діловим мистецтвом. Досягти успіху можете всюди, не лінуйтеся! Основні зусилля направте на домашні справи, а кар'єра почекає. Живіть в любові та злагоді з сім'єю, піклуйтеся про дітей, благовірних, під рідним дахом панує щастя. Тому постарайтеся стати зразковим сім'янином, шлюбним партнером. Зараз поруч з вами супутники благочестиві і ви повинні відповідати їх рівню. Ділового співробітництва теж стосується.

БЛИЗНЮКИ
Сила творення завдяки внутрішньому "перезавантаженню" інтенсивно росте, погані звички зникають, інтелектуальний шарм приваблює шанувальників. Ви перетворюєтесь на краще, розум, серце, душа співають в унісон. Займайтеся самоосвітою, задовольняйте розумові апетити. Допитливість нині не має меж. Ви зобов'язані отримати нові знання, вичерпну інформацію на багато "чому?" Пізнати незвідане, стати мудрішими – формується новий світогляд на фундаменті старого, який себе вже віджив (за 10 років). Хто всім цікавиться, вчиться новому – прогресує в розвитку, домінує в соціумі. А вчителі, наставники знайдуться.

Робочі, сімейні справи вимагають активних зусиль. Усередині виконуйте доручену роботу (по-дружньому допомагайте колегам) - тут нічого нового, все знайоме. І пам'ятайте: будь-яка праця акумулює милостиві ресурси в цьому році. Згодом це позитивно відіб'ється на здоров'ї, кар'єру, збагатить професійними навичками.

РАКИ
Сховайтеся подалі від галасливого соціуму. Втім грамотно організувати буття, жити по раціональним графіком, де кожна мить має приносити практичні плоди, не вдасться. Розслабтеся і пливіть за течією, ваше судно причалить до призначеного берега для вирішення чужих проблем. Проявляйте альтруїзм, щиро діліться досягненнями, робіть подарунки, подавайте милостиню нужденним. Якщо у вас благородні задуми, а ресурсів або коштів немає, не переживайте, допомога прийде. Випадкових людей обходьте стороною, тільки довіреним особам відкривайте душу. У шлюбних пар – "нафталінова атмосфера", партнер далекий від досконалості, але рвати узи не можна, саме ваша любов допоможе йому змінитися на краще.

ЛЕВИ
Перевернувши нову сторінку в дружніх відносинах, покажіть на власному прикладі, що вмієте бути союзником по духу, цінуєте справжню дружбу, яка тримається на загальних ідеалах. Зараз ви на білому коні: чарівні, сексуальні, але захоплень на стороні не шукайте. Віддайте запал пристрасті благовірним, діліть нарівно радості і печалі, адже вони вас люблять. Час зміцнити союз і облаштувати сімейне гніздо. Якщо кульгає здоров'я, мучать старі болячки, не впадайте у відчай, більшість симптомів є плодом навіювань. Дотримуйтеся здорового способу життя, підберіть оздоровчу дієту. І пам'ятайте, організм – самовідновлювальна система.

ДІВИ
Якщо робота до вподоби, надихає, але вимагає жертв (моральних, матеріальних, посадових), доведеться піти на них. Інакше ризикуєте стати безробітним. А помічники для реалізації задумів знайдуться. Ви прекрасний працівник і згодом компенсуєте ті втрати. Не варто грузнути в прагматичних прорахунках. Задовольняйте поклик серця. У посадовій ієрархії будь-яка жертовність від вас (на благо підлеглих або вищого начальства) є необхідною умовою.

ТЕРЕЗИ
Навколо суєта-суєт, життя б'є ключем, але обставини вимагають зменшити темп і побути відлюдником, щоб не нашкодити здоров'ю. Якщо будете форсувати події, виникне нездужання. Намагайтеся працювати наодинці, надолужувати прогалини в роботі. Допомагайте нещасним, доглядайте за хворими. Бути егоїстом - нашкодити майбутньому.

Сфера навчання, захисту дипломів, співпраці із зарубіжжям - дуже динамічна. Але вимагає надзвичайних ресурсів як з вашого боку, так і з іншого. Однак власних коштів більш ніж достатньо, тому не скупіться, розщедрюйтеся, фінансуйте благі програми. Гроші повинні "працювати"! Тоді багатство примножиться. У партнерських відносинах гармонія, налаштуйтеся на романтичну хвилю. Тоді будете кохані і бажані.

СКОРПІОНИ
Дивіться на речі масштабно, з висоти, зацикленість на дрібницях і деталях зіб'є з правильних орієнтирів, проґавите за мухою слона. Якщо опинилися між двох "стільців", залежите від чужих ресурсів, перебуваючи в екстремальній обстановці, ризикувати все-одно треба. "Пан або пропав", буде залежати від того, наскільки ви правильно визначили глобальну життєву мету. Це яскрава зірка на небосхилі. Промах неприпустимий. Дорожіть кар'єрою (бізнесом), сім'єю – тут ви як між молотом і ковадлом. Будьте обережні. Найменша помилка несе фатальні наслідки. Орієнтир – на коханого партнера.

СТРІЛЬЦІ
Градус конфронтації зашкалює, активізувалися відкриті суперники, а вам залишається вміло інтригувати за лаштунками. І досить продуктивно, створюючи трамплін в майбутнє. Закляті вороги – це прагматичні бажання, пронизані шкурницькими інтересами. Спирайтеся не на бюлетені, а на друзів-колег високої духовної культури. І рекламуйте себе. Але не дуже зухвало. Визначайтеся, з ким далі по дорозі, а з ким розлучитися, хто найдостойніший бути поруч. На роботі, якщо ви відмінний фахівець, перешкод, проблем не бійтеся, а скрупульозно виконуйте робочі обов'язки, будьте організованими, допитливими в деталях. Запізнення, безвідповідальність підірвуть авторитет.

КОЗЕРОГИ
Задовольняючи чужі запити, працюючи з натхненням, допомагаючи людям, ви йдете правильним шляхом. На службі – майстер на всі руки, розумові здібності величезні, беріть додаткові зобов'язання, ліві підробітки. Час клепати гроші. Зараз "щось" буде вилучатися, а "щось" прибувати. Не бунтуйте, минуле забирає "те", що приречені віддати. І забути! Хто чіпляється за віджиле, той деградує. А хто з радістю відпускає, той отримає найкраще і досягне успіху. Ділових навичок теж стосується, прогрес невблаганний і вимагає вдосконалити майстерність, щоб вийти переможцем у конкурентній гонці. Дружіть зі співробітниками, їх досвід для вас дуже цінний і повчальний.

В інтимній сфері вирують пристрасті, любіть і насолоджуйтеся один одним. А якщо суджений почне "пиляти", потерпіть і не сваріться.

ВОДОЛІЇ
У партнерстві любовний бум. Одухотворення палає, активізуючи ендорфін насолод. Вам визначено зцементувати союз високими почуттями, де саме супутник є Музою. Це не тимчасовий імпульс, а серйозне тяжіння. Навіки. І ви тут серцевий магніт. Якщо апетити зашкалюють, слід врівноважити "хочу" і "треба", реальність прагматична і не дозволить розбазарювати кошти (сексуальні ресурси) на різні забаганки. Утримайтеся від позик, оформлення кредитів.

У професійній сфері (бізнесі) фартовий період триває. Не впадаючи в гординю, зміцнюйте мости співпраці, віддавши кермо влади колегам, компаньйонам. Нехай творчо розквітають, не заздріть, а радійте, тут ваша колосальна заслуга. Ви родюча основа основ, яка дає прогрес розвитку оточуючим в цьому році.

РИБИ
Ви атлант домашнього благополуччя. Праця на благо сім'ї – свята, тут ваш життєвий акумулятор заряджається, добробут зростає. Не пасіть задніх, трудіться з ентузіазмом. Будь-яка робота – це свято, де можна отримати не тільки професійний досвід, гроші, а й закрутити романтичну інтрижку. Якщо щось в характері людей дратує, змініть своє ставлення до них: перетворення на внутрішньому рівні автоматично перетворює навколишній світ на той, що відповідає вашому духовному розвитку. По ходу подій швидше за все хтось перехопить ініціативу, а вам доведеться піти на поводу їх планів, бажань, звичок. Змиріться і спробуйте діяти за обставинами, не заглядаючи далеко вперед. Інакше непорозуміння призведе до затяжного охолодження стосунків. По можливості більше подорожуйте, особливо за кордон. Тут (до листопада) фортуна до вас прихильна.

Джерело ?