10 американських ПДР, які зведуть з розуму будь-якого водія

Кожен водій хоч раз дивувався дивним правилами руху, які прописані в наших законах.

Зупинка на вимогу інспектора дорожнього руху як гра в рулетку: може бути, ви і справді порушили щось, а може бути і ні. Але ті правила, які існують в нашій країні, хоча б піддаються логічному поясненню, адже вони спрямовані, насамперед, на забезпечення дорожньої безпеки. Деякі, найбільш дивні правила дорожнього руху представлені, як не дивно, в США, чия правова система вважається однією з найбільш розвинених у світі. Ми зібрали кілька найбільш диких правил, яких вимушені дотримуватись водії в Америці і повірте, вони здатні звести з розуму багатьох автолюбителів, інформує Ukr.Media.

Широко відкриті очі
В Алабамі заборонено водити з пов'язкою на очах. Чорт візьми, що ж робити! Без пов'язки на очах доведеться дивитися на весь цей жахливий трафік!

Пожежна машина
Якщо ваш будинок знаходиться в Новій Британії, Коннектикуті, то найкраще буде придбати гарну страховку від пожежі. Справа в тому, що, за законом, пожежні машини цього міста не можуть перевищувати швидкості 25 миль/год. Приїжджають рівно до угольків.

Збити людину
Збили пішохода? Не біда, якщо справа відбулося в невеликому містечку Сарасота, штат Флорида. Таке правопорушення постане вам всього в 78 доларів штрафу.


Верблюжа дискримінація
Як приємно буває осідлати улюбленого верблюда і відправитися за горизонт, підкорювати ще незвідані далі! На жаль, проти цього грудьми встають правозахисники штату Невада. Поява верхи на верблюді на хайвеї загрожує мандрівникові тюремним ув'язненням.

Гудок у відповідь
Абсолютно нелегально погудіти, якщо хтось вже погудів на дорозі. Краще забути про гудок зовсім. Натиснеш випадково і ризикуєш загриміти за грати.

Плювок в душу
Массачусеттські закони забороняють водієві будь-якого транспортного засобу плювати з вікна. Всім, крім водіїв вантажівок. Ті можуть хоч всю дорогу заплювати — абсолютно безкарно.

Перевозити горилу
Якщо ви перевозите горилу на задньому сидінні — ні в якому разі не пристібайте її. На цьому, чомусь, наполягає звід правил дорожнього руху в Массачусеттсі.

Вистрибувати з машини на ходу
Якщо ви розігналися до 65 миль на годину (близько 120 км/год) і раптом вирішили вистрибнути з машини — перевірте, в якому штаті ви виконуєте цей трюк. Правоохоронці міста Глендейл, Каліфорнія, садять за це у в'язницю, так що, краще зачекати до Техасу.

Спокійного сну
Теплий, м'який, комфортний асфальт хайвею так і манить прилягти на нього і трохи поспати, укутавшись ковдрою в компанії з чудовою книжкою та чашкою теплого молока. Але остерігайтеся провернути це дільце в Евриці: влада каліфорнійського містечка суворо штрафує кожного, хто вирішив трохи відпочити в дорозі, відходячі до сну прямо на дорозі.

Напад на собаку
Поліція в Форт-Томас, Кентаккі, стягує високі штрафи з тих, хто вирішив зайнятися любов' ю в машині з... собакою. Ми радимо вам об'їжджати це місто стороною — аж надто дивні люди там живуть.
??