Психологія бідності: ці 8 звичок прирікають на злидні

Тільки позбувшись від цих звичок ви зможете досягти успіх

Люди, які прийшли до успіху з убогості стверджують, що про нашу бідність говорять саме звички. Передає Clutch.
1. Пристрасть до економії
Замість того, щоб прагнути знайти більш високооплачувану роботу, бідняки витрачають час і сили на постійну економію.
Перед тим, як вирішивши вирощувати овочі на своєму городі, подумайте про те, скільки часу ви на це витратите і купіть копійчаний овоч в супермаркеті. А час, який ви витратили б, краще використовуйте для саморозвитку.

2. Страх змін
Страх змін — одна з найяскравіших особливостей людей з психологією бідняка. Зміни - це завжди ризик, який заважає стабільності.
Бідняки не ризикують і тому продовжують вариться у своїй убогості. Навряд чи така людина наважиться відкрити свій бізнес або змінити професію.
3. Краще малооплачувана, але стабільна робота
Люди з психологією бідняка краще все життя пропрацюють на ненависній і не дуже прибуткової роботи, постійно скаржачись, ніж зважаться освоїти щось нове. Навіщо ж тримаються за місце, яке не дає вам ніякого задоволення?
4. Заздрість
Часто за приреченою на психологію бідняка людиною можна зауважити таке неприємне почуття, як заздрість. Він заздрить колезі, який заробляє більше, або сусідові, який живе в кращому будинку.
5. Небажання бути активним
Психологія бідності передбачає пасивний спосіб життя, пасивні захоплення або хобі. Бідняки воліють тихесенько плисти за течією, ніж голосно заявити про себе.
6. Перекладання відповідальності
Люди, яким притаманна така психологія, твердо переконані в тому, що всі їм щось винні. Вони перекладають відповідальність на інших і живуть за логікою, що сенсу рухатися вперед особливо немає, оскільки від них нічого не залежить, все одно, швидше за все, не вийде.

7. Хочу все і відразу!
Люди з психологією бідності думають, що для досягнення успіху не потрібно докладати надзвичайних зусиль, вони хочуть отримати одразу все. Вони не погоджуються на позиції стажистів, думаючи, що високооплачувана робота повинна просто звалиться на голову.
8. Низька самооцінка
Бідні люди завжди недооцінює себе і свої можливості, скаржаться на незавидну долю, не прагнуть до кращого життя. А звідки візьметься успіх, якщо весь час бідняка витрачається на нецікаву роботу і пасивне дозвілля, а те, що залишається, на скарги?


?