Чим небезпечна п'ятниця 13 липня 2018 року: молодик і сонячне затемнення

??У липні 2018 року астрологи і езотерики відзначають небувалу активність, пов'язану відразу з двома астрономічними подіями.

П'ятниця 13 буде найнебезпечнішим днем місяця, тому підготуватися до нього важливо заздалегідь, інформує Ukr.Media.
Сонячне затемнення буде частковими і станеться в сузір'ї Раку. На думку астрологів, планети в цей день будуть розташовані досить дивним чином, що негативно вплине на людей. Безліч факторів будуть складатися не на нашу користь, що викличе масу негативних емоцій і проблем. Експерти знають, як складно буває стримувати емоції, які рвуться назовні під впливом потужного потоку енергії з космосу. Враховуйте рекомендації астрологів на 13 липня, щоб уникнути негативного розвитку подій.
Чим небезпечна п'ятниця 13
У день сонячного затемнення багато справ, які ми вирішимо почати, будуть приречені на провал, проте при належному терпінні і завзятості можна виключити проблеми в подальшому. Астрологи рекомендують відмовитися від поспішних висновків і продовжувати розмірену роботу. Змін на краще в цей день не варто очікувати, тому нові ідеї краще відкласти на користь рутинних справ, які буде простіше виконати.

Астрологи рекомендують бути уважними в дорозі і по можливості відкласти поїздки на далекі відстані. Вплив Місяця 13 числа буде негативним, що може спричинити за собою аварії та інші неприємності в дорозі.
На день, коли Місяць спробує взяти гору над Сонцем, багато відчують погіршення самопочуття. Таке положення справ завадить активно займатися нагальними справами і реалізовувати себе. У тому випадку, якщо ви не відчуваєте сил для роботи і можете дозволити собі відкласти на пару днів, візьміть перерву і відпочиньте. Так ви відновите сили і уникнете перевтоми.
Проблеми з настроєм можуть вилитися в скандали і конфлікти, тому 13 липня краще не відповідати на критичні зауваження і обходити стороною агресивно налаштованих людей. Обережність допоможе вам не зіпсувати стосунки з колегами і близькими друзями, адже в періоди, пов'язані з астрологічними подіями, відбувається безліч розбіжностей.
Під час сонячного затемнення багато відчують себе самотньо із-за того, що кожному буде важливий лише свій власний внутрішній світ. У такі періоди люди нерідко впадають у депресивний стан, особливо якщо вони схильні до частих перепадів настрою. Виключити проблеми допоможуть творчі заняття, здатні відвернути вас від сумних думок.
У всіх сферах життя 13 числа може наступити тимчасова криза, яка буде причиною негативного настрою і бажання кинути свої справи. Не піддавайтеся негативним емоціям: пам'ятайте про те, що всі неприємності тимчасові, і вам потрібно лише взяти себе в руки і трохи потерпіти.??