Як колір очей впливає на характер людини - читаємо по очах!

??Кажуть, що очі - це дзеркало душі.

Кажуть, що очі - це дзеркало душі. А як же колір очей, може він щось розповісти про характер нашого співрозмовника? Фізіономісти стверджують, що може, давайте дізнаємося, що саме, інформує Ukr.Media.
Є цікава теорія про те, що раніше у всіх людей на землі очі були одного кольору - карі, але після настання льодовикового періоду і зміни погодних умов, в результаті мутації, з'явилися люди з зеленими, сірими, синіми і блакитними очима. Як це вплинуло на їх характер?

Зелені очі.Володарі зелених очей - сама ніжність і доброта, поки справа не стосується життєво важливих для них рішень, тоді вони проявляють всю свою рішучість і твердість характеру. Вони ідеальні керівники: справедливі, надійні, напористі, здатні знайти вихід навіть із самої складної ситуації. Це ідеальний тип керівника. У любові щирі і вірні, ніколи не зрадять свого обранця, так як самі його вибрали. У них дуже багато друзів, вони легкі і ненав'язливі в спілкуванні, з ними завжди цікаво, вони вміють слухати і чути.
Основні риси характеру: надійні, стабільні, терплячі, рішучі.
Карі очі.Кароокі люди володіють не самим легким характером, вони дуже темпераментні й імпульсивні, можуть бути різкими і дратівливими. Тому якщо у вашого керівника карі очі - тримайтеся! Це лідери по натурі, які свою персону ставлять вище за всіх і вимагають того ж від оточуючих. Але до всього цього вони дуже розумні і мудрі, часто в складних ситуаціях приймають вірні рішення, не терплять монотонності і одноманітності, готові навіть пожертвувати матеріальним достатком і комфортом, заради нових вражень і цікавої роботи. Володарі карих очей дуже легко закохуються, але так само швидко і остигають до свого обранця, тому їх завжди треба зацікавлювати і дивувати, щоб утримати.

Основні риси характеру: вперті, запальні, розумні.
Світло-карі очі.Незважаючи на свою замкнутість і нерішучість, люди з таким кольором очей дуже працелюбні і старанні, вони дуже пунктуальні і обов'язкові, на них можна покластися. Не терплять бути "хлопчиками на побігеньках", досягають значних успіхів в кар'єрі, коли їм довіряють і відправляють в самостійне плавання. Ці люди дуже ранимі і вразливі, довго переживають образу, але не показують цього.
Основні риси характеру: замкнені, нерішучі, мрійливі.

Блакитні очі.Володарі блакитних очей мають спокійний урівноважений характер, з вигляду дуже вразливі, але насправді холодні й розважливі. Не терплять рутини і монотонності, шлюб їх обтяжує, тому що швидко втрачають інтерес до партнера. Звичайно, якщо партнер буде вічним феєрверком, то в таких відносинах власникові блакитних очей буде комфортно. Люди настрою, запальні, можуть впасти в безпричинну депресію, часто сердяться.
Основні риси характеру: цілеспрямовані, спокійні, образливі
Сині очі.Дуже привабливі і романтичні натури, примхливі, образливі. Люблять керувати людьми, але робити це не явно, а здалеку, роздаючи вказівки. Непередбачувані, дуже легко закохуються і зачаровують партнера, але в відносинах дуже вимогливі, конфліктні, люблять сперечатися і відстоювати свою точку зору, навіть коли не розбираються в ситуації. Часто впадають у крайнощі, володіють силою і рішучістю, яку ховають під маскою наївності.
Основні риси характеру: сентиментальні, романтичні, емоційні

Сірі очі.Логічний розум і цілеспрямованість дозволяють власникам сірих очей твердо стояти на ногах і домагатися бажаного. Не пасують перед труднощами, вирішують проблеми швидко і максимально вигідно для себе. Спокійний і романтичний характер штовхає їх на пошук більш авантюрного та рухомого партнера, з яким зазвичай пов'язують своє життя раз і назавжди, так як не схильні до зрад.
Основні риси характеру: розумні, рішучі, практичні, допитливі
Жовті очі.Це самий загадковий і незвичайний колір очей, не дивно, що й характер у їх володарів теж не самий звичайний. Це дуже яскраві неординарні особистості, вони дуже артистичні і талановиті. Не звикли нікому підкорятися або жити за правилами. Дуже розвинена інтуїція, тому чудово відчувають людей, бачать награність і фальш. Готові горою стояти за кохану людину, але вимагають повного підпорядкування і вірності.
Основні риси характеру: непередбачувані, емоційні, артистичні.??