Гороскоп на тиждень: Терези досягнуть бажаної мети, а Овнам краще не розхитувати шлюбний човен

Гороскоп на тиждень: Терези досягнуть бажаної мети, а Овнам краще не розхитувати шлюбний човен
Гороскоп на тиждень з 15 по 22 липня підготувала астролог Любов Шехматова

Гороскоп на тиждень: ОВНИ

Ви атлант, на якому тримається домашнє благополуччя. Клопочіться по господарству, любіть рідних, обопільна працю на благо сім'ї вас об'єднає, зробіть міцніше родинні узи. А подружня криза, що витає в повітрі, повинна задати еволюційний імпульс відносинам. Не розхитуйте шлюбний човен, з повагою ставтеся до партнерів, колег по роботі. Проявляйте вимогливість до себе, терплячість до непрофесіоналізму, витівок начальства. Найменший прокол небезпечний, кар'єра (місце спокус до 7 серпня) на волосині ... В дружбі йде завершення багаторічних програм. Не зліться на давніх друзів, так потрібно.

Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ

Життя цікаве і прекрасне. Ви перебуваєте в бурхливому інформаційному потоці, поповнюючи інтелектуальний банк новими знаннями, зможете, як по велінню казкової палички, опинитися в потрібному місці в потрібний час. Відносини з рідними, колегами, друзями повинні перейти в прогресивну фазу під "акомпанемент" власних інтересів. Будьте послужливими, толерантними, поставивши почуття партнерського обов'язку на перше місце. У професійній сфері дежавю, згорають відпрацьовані програми, адже там ви досягли досконалості, займайтеся особистим життям, насолоджуйтеся шлюбним щастям. Це шлях вдосконалення. Якщо кар'єра терпить фіаско (залишилися без роботи, ставши жертвою скорочень), це знак долі, що ви "закинули" сім'ю або професія не відповідає покликанню. Ображатися на начальство безглуздо.

Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ

Живіть повнокровним життям, вичавлюйте з нього максимум емоційних насолод, кожна мить має дарувати сердечне задоволення, акумулюючи сили на майбутнє. І неодмінно займайтеся улюбленою справою, розширюючи сфери діяльності, інтересів. Допитливість є доленосним орієнтиром. Дбайте про сімейний добробут, приділяйте більше уваги домочадцям. Тут оселилося щастя. Якщо чужі погляди, підказки, ідеї дратують, це сигнал, що потрібно робити ставку на власні переконання. Живіть власним розумом, він завжди каже правду.

Гороскоп на тиждень: РАКИ

Внутрішній світ кардинально змінюється, вимагаючи позбутися поганих звичок, залежностей. Ви пристрасно бажаєте самоствердитися, стати найкращими, найвпливовішими, обігнати в змагальній гонці конкурентів, що є нормальним. Пірнайте у вир буття, долайте перешкоди, випробовуючи на міцність власні енергоресурси! Форсуйте події, вони успішні в перспективі. Досить танцювати під чужу дудку! І нічого ні в кого не просіть! Самі допомагайте оточуючим словом, справою, даруєте любов. Ваше завдання – знайти фінансову незалежність.

Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ

Збавте швидкість: тихіше їдеш, далі будеш. Зараз все приховане стає явним. Таємний фронт буття в активній фазі, тут ви генерали, воюйте, облаштовуйте сімейне життя, займайтеся дачними справами. Нині йде концентрація сил на майбутнє (де хвороби ставлять палиці в колеса), тому дотримуйтеся оздоровчо-профілактичних заходів, дружіть з природою. Настала ідеальна пора для відпустки. У шлюбних пар "перезавантаження", якщо "мішок" з негативним минулим заважає гармонії, кидайте його і починайте жити по новому. Або розлучайтеся. Остаточний вибір за вами.

Гороскоп на тиждень: ДІВИ

Поважайте колектив, друзів, де високий рейтинг і є шанс вдало скористатися дружньою підтримкою. У братських рядах – "переформатування", особи, з якою відносини себе вичерпали, повинні відійти на задній план. Будьте ініціативними, зараз ви яскрава публічна персона, маєте в руках таємні важелі впливу. Слідкуйте, щоб гроші не стали яблуком розбрату. У подружніх пар ідилія, вас люблять і ця любов повинна порушити в серці аналогічну бурю почуттів. А коли "черв'ячок" заздрості почне підточувати душу, це поганий симптом, не женіться за чужим багатством, а задовільняйтесь тим, що маєте. Бережіть здоров'я, можливо тягар трудових навантажень занадто великий і в цьому причина нездужань. Тримайтеся Левів.

Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ

Ви на кульмінаційному фініші до мети завдовжки в рік і лаври перемоги не міраж, а реальність. Не дратуйте ініціативами, а поважайте шефа, вдало використовуючи службові інструменти впливу. Як професіонал ви досягли вищої потенційної планки, ніякими завданнями ради не залякаєш. Зараз є прекрасна можливість поєднати творче покликання з гідною матеріальною оплатою. Тут фортуна посміхається досвідченим, грамотним фахівцям. Тим, хто обтяжений давнім романтичним зв'язком, доведеться найближчим часом поставити крапку. Він вже себе майже вичерпав.

Гороскоп не тиждень: СКОРПІОНИ

Життєва енергія фонтанує і не варто ставити "запобіжники" – перегорять. Будьте в центрі уваги, демонструйте все, чим багаті: таланти, досягнення. По можливості подорожуйте, чим далі, тим краще. Готуйтесь вчитися – перш за все, слід ліквідувати професійну безграмотність, розширювати освітній кругозір, йти в ногу з науковим прогресом, освоюючи новітні технології, це буде сприяти кар'єрному злету. Він на порозі. Якщо працюєте у великому колективі з жорсткими правилами або згуртованій команді однодумців можете взяти на себе функції лідера, проте це не позбавить вас від необхідності працювати нарівні з усіма. Про особисті образи в родині забудьте.

Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ

Життя робить крутий поворот, де ви залежні від чужих переваг, ресурсів, і вони до ваших послуг, тільки не спокушайтеся, а тримайте себе в моральних рамках, тоді отримаєте підтримку гідних людей. Їх бажання, інтереси для вас – святе, а власні відсуньте на другий план. Любіть роботу, це запорука кар'єрного зростання. Доцільно виводити на чисту воду шахраїв, посадових зловмисників, брати участь у благодійних акціях, допомагати нужденним. Випадкових людей, що давно "втерлися" в довіру, доведеться найближчим часом відфільтрувати. Урок отримано, робіть висновки.

Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ

Поруч з вами впливові досвідчені партнери, рівняйтеся на них, підтримуйте доброзичливі відносини з босом, працедавцями, замовниками, колегами. Рівноправність, справедливий розподіл пільг і обов'язків, повага до закону – головне. Теорія і практика йдуть рука об руку, тому гармонійне поєднання практичних прорахунків і реальних можливостей плюс майстерні зусилля принесуть бажані плоди. Донорство на всіх рівнях – запорука духовного розвитку. Щиро даруючи те, до чого прикипіли душею, наповнюєте банк валютою на майбутнє. Всі блага повернуться сторицею. Викорінюючи егоїзм, жадібність, амбіції, ви стаєте кращими як особистість.

Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ

Натхненно тягніть службовий віз, "репертуар" навантажень і обов'язків розширюється, вимоги керівництва зростають. Однак вас, майстрів на всі руки, нічим не залякаєш. Свято дотримуйтеся посадової субординації, трудіться на совість (в ролі керівника, підлеглого), вчіться на ходу, тоді розбагатієте і здоров'я додасться. Уміння співпрацювати з людьми, регулювати розбіжності є золотим козирем. Приборкайте командирський гонор, ця риса несе фатальне руйнування. Ваше завдання – створити благодатний грунт для реалізації спільних інтересів. Останнє слово за оточуючими і не смійте на них нахабно тиснути!

Гороскоп на тиждень: РИБИ

Не задушіть свою природу, суть її в глибоких емоційних переживаннях, дайте волю лабільній психіці, це і є рятівним ковчегом з кризового стану, дарує полегшення. Любов, творчість, мистецтво, музика - ось сфера, де можна забутися. Якщо дошкуляють хвороби, кращий лікар - не таблетки, а цікава творча робота. І кохання. У шлюбних пар серця б'ються в унісон, насолоджуйтеся і будьте щасливі.

Джерело ?