5 речей, які ні в якому разі не можна давати і брати в борг

​Згідно з народними прикметами, деякі речі категорично заборонено давати або брати в борг.Згідно з народними прикметами, деякі речі категорично заборонено давати або брати в борг.
Дізнавшись про них, ви зможете убезпечити себе від проблем і невдач, інформує Ukr.Media.
Тим, хто вже встиг взяти в борг одну із заборонених речей, захистити себе і близьких від негативної енергетики допоможуть три надійних способи. Якщо ви зробили помилку, постарайтеся не робити цього надалі, тому що енергетичні проблеми позбавляють людей удачі у всіх сферах життя.
Сіль

Сіль забороняється позичати під будь-яким приводом. Якщо ваші сусіди попросили у вас солі, то дайте її тільки за умови, що це подарунок. Небезпека полягає в енергетичних властивостях солі, впливаючих на долю.
Сіль є одним з найважливіших магічних компонентів, тому приймати її від інших людей просто не можна. Багато людей давали сіль у борг, а потім, отримуючи її назад, втрачали удачу, хворіли, розлучалися з коханими. Це дуже небезпечно.
Посуд

Посуд заряджається енергією будинку, в якому знаходиться постійно. Якщо хтось хоче зробити погано іншій людині, він може дати йому покористуватися своєю чашкою, тарілкою, ложкою, каструлею і так далі. Не давайте нікому посуд і не просіть його, щоб не вплинути негативно на життя іншої людини або власну долю.
Фахівці відзначають, що позичений посуд може призвести до втрати здоров'я, до набуття нових страхів, невдач і багатьом іншим негативним наслідкам. Можна користуватися посудом разом з чужою людиною, якщо ви живете разом, наприклад, у гуртожитку, але тут теж слід бути більш обережними. Ще більшу небезпеку несе пошкоджений або розбитий посуд, який не слід тримати вдома взагалі.

Одяг

Багато чоловіків і жінок вважають абсолютною нормою обмінюватися речами на час, але краще цього не робити. Якщо ви купуєте річ, вживану, в цьому нічого страшного немає, тому що ви за неї платите, однак і в цьому випадку не завадить провести енергетичну чистку.
Одяг — це особисте, тому, навіть взявши його у рідних, які точно не будуть бажати вам зла, краще що-небудь дати взамін. Не беріть речі в борг — вони можуть принести вам невдачі. Найбільшу небезпеку представляє взуття. Воно вбирає в себе найбільшу кількість негативної енергетики.
Прикраси, коштовності

Категорично заборонено позичати коштовності. Прикраси заряджаються енергією людини, якій належать, тому на того, хто буде ними користуватися, вони вплинуть вкрай негативно. Трюк з даруванням теж не проходить — метали і камені є в більшості своїй досить категоричними».
Надівши кільце або сережки, які належали іншій людині, ви можете ввібрати в себе його проблеми. Фахівці в області біоенергетики відзначають, що коштовності захисного характеру можуть «заразити» чужу людину хворобами, зробити невдахою. З металів варто побоюватися срібла і платини. З каменів-талісманів найнебезпечнішими магнітами нещасть для чужої людини будуть місячний камінь, алмаз, гірський кришталь.
Віник

Якщо людина віддає або бере на час чужий віник, то, згідно з прикметами, його можуть спіткати розчарування у сфері фінансів. Може початися чорна смуга, що веде до випадкових грошових втрат, проблем на роботі. Віник ні в якому разі не повинен залишати ваше житло. Це допустимо тільки в тому випадку, якщо він вам більше не потрібен. Якщо ви берете його в борг, то вас також можуть спіткати проблеми.​