Сонячне затемнення 11 серпня вкрай небезпечне для 4 знаків Зодіаку

​11 серпня відбудеться сонячне затемнення у Леві. Про те, що особливо в цьому дні і як воно вплине на різні знаки Зодіаку розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, період небесного явища буде важким для Тельців, Скорпіонів, Водоліїв і Львів. Найважче доведеться двом останнім представникам зодіакального кола, інформує Ukr.Media.
Львів труднощі чекають в стосунках з близькими і рідними, Водоліїв - у сфері партнерських відносин. Можливі труднощі з прогнозуванням майбутнього.

Тельців чекають фінансові труднощі. Вони ризикують стати жертвами шахрайства або втратити велику суму. А Скорпіони можуть зіткнутися з труднощами у взаєминах з керівництвом.
Разом з тим астролог підкреслив: всім цим чотирьом знакам період затемнення обіцяє "кармічні зустрічі" - зустрічі з людьми, призначеними долею.
Влад Росс також назвав знак Зодіаку, який відчує на собі негативний вплив затемнення, але "по дотичній" - це Стрілець. У них можуть складатися складні ситуації. Їм слід бути дуже обережними, продуктивними і не ризикувати, - попередив він.