КВАРТИРА ПОДОБОВО - ЯК НЕ ПОТРАПИТИ НА ШАХРАЇВ, ПОДОРОЖУЮЧИ В ІНШЕ МІСТО

Зміст:
Реальна ситуація з орендою неіснуючої квартириПоширені схеми обману
Як безпечно зняти квартиру туристу і не потрапити на шахраїв?
Будьте уважні, коли вибираєте квартиру для відпочинку в новому місті. Адже сучасні шахраї не втрачають час даремно і кожен раз придумують нові пастки, щоб отримати легку наживу від приїжджих туристів.
Реальна ситуація з орендою неіснуючої квартириПерші хвилини перебування в новому місті Ольги з Максимом були зіпсовані тим, що заброньованої квартири за вказаною адресою не виявилося, а телефон її "власника" був відключений.

- Ми заздалегідь запланували свою поїздку до Одеси на травневі свята. Телефонували по оголошенню на сайті в Інтернеті. Нам все сподобалося - красиві меблі, відмінне розташування і відносно недорога вартість. Зателефонувавши власнику, ми про все домовилися і внесли передоплату ... - розповідали юнаки зателефонувавши на наш сервіс, з проханням допомогти знайти їм інше житло.

Поширені схеми обмануНа жаль, це популярна схема шахрайства. Також аферисти часто створюють оголошення з гарними фотографіями, а за фактом в ній може навіть не бути ремонту. Або здають одну квартиру відразу декільком туристам.

Таких схем існує багато. Шахраї отримують легкі гроші, а туристи продовжують опинятися в неприємних ситуаціях, залишаючись без житла і без своїх грошей.
Звичайно, багато знімають житло без передоплати. Але і тут ніхто не застрахований від непорядності господаря, тому що він може здати житло іншим людям або в останній момент передумати.



Як безпечно зняти квартиру туристу і не потрапити на шахраїв?У цьому питанні нам допоможе розібратися Анатолій Кудряшенко, експерт з питань здачі квартир подобово:
- В першу чергу, слід мати справу виключно з перевіреними орендодавцями. Але, коли ви приїжджаєте в нове місто, це зробити не так вже й просто, особливо в сезон. І щоб не опинитися в неприємній ситуації, єдино правильний спосіб - це орендувати квартиру за допомогою сервісу Vlasne.ua. Який повністю захищає ваші інтереси, підписуючи договір оферти між туристом, власником і сервісом Vlasne.
- Вам не потрібно нікуди їхати, абсолютно всі дії ви здійснюєте, не виходячи з дому. На нашому порталі ви можете прочитати реальні відгуки інших відпочиваючих і по ним прийняти рішення. До того ж власник квартири зацікавлений надати вам кращі умови, тому що в зворотному випадку ви можете написати на сайті негативний відгук, зіпсувавши його репутацію. 

Бережіть свої гроші, нерви і час! Замовляйте житло безпечно на нашому порталі Vlasne.ua і отримуйте задоволення від своїх подорожей!