Життя - не казка. Пари стають щасливими не випадково. Ось 15 звичок щасливих пар

​Відносини розвиваються природним чином і розквітають, якщо над ними постійно працювати.
Життя - не казка. Пари стають щасливими не випадково. Ось 15 звичок щасливих пар
Коли дві людини вирішуються бути разом в ім'я кохання, це не означає, що вони тепер будуть жити довго і щасливо. Навіть якщо поряд з вами «той самий», все одно доведеться докладати зусилля, щоб підтримувати здорові відносини, інформує Ukr.Media.
Важливо задовольняти потреби один одного в любові і турботі, а також відповідати очікуванням кожного з вас. Ви можете бути не ідеальною парою, але все ж мати щасливі відносини. Потрібно розуміти і цінувати один одного, тим самим зміцнюючи зв'язок між вами.
Нижче наведено 15 звичок, які вплинуть на ваше життя. Якщо ви будете слідувати їм разом, то зміцнюйте свої відносини.
Починайте день з романтикиРанок визначає настрій на весь день. Почни його з чашки кави для свого коханого, поцілуй його на прощання. Нехай це увійде в звичку і стане своєрідним ритуалом. Щастя криється в дрібницях, такі, здавалося б, незначні речі, зможуть дати позитивний настрій на весь день.
Придумайте ласкаві прізвиськаЗверніться до свого коханого з милим прізвиськом, коли ви наодинці. Це ще один спосіб показати вашу прихильність. Придумайте один одному особливі прізвиська, які знаєте лише ви. Такі маленькі секрети зроблять ваші відносини особливими.
Знайдіть спільні інтересиЦе зміцнить ваші стосунки. Якщо у вас спільні смаки в музиці, сходіть разом на концерт улюбленої групи. Якщо спільних інтересів не знайшлося, тоді зробіть щось нове, наприклад, сходіть на урок гончарної майстерності.
Проводите час наодинціЗнайдіть декілька хвилин, щоб полежати, обійнявшись зі своєю другою половинкою. Випийте кави і розкажіть, як пройшов ваш день. Дайте зрозуміти коханому, що цінуєте такі моменти.
Вирішуйте фінансові питанняГроші мають важливе значення у відносинах між парами. Нормально мати роздільний бюджет, але переконайтеся, що ви вирішуєте всі фінансові питання спільно, і кожен з вас згоден з цим рішенням. Не соромтеся звертатися за допомогою до свого партнера, якщо вам терміново будуть потрібні гроші. Підтримуйте один одного у важку хвилину.
Радійте зустрічіЗустрічайте свого улюбленого посмішкою і поцілунком кожен раз, скажіть, що сумували за ним. Так він буде відчувати себе особливим для вас.
Дивуйте один одногоРобіть невеликі сюрпризи, вони запам'ятовуються надовго. Не потрібно чекати дня народження, річниці, щоб зробити подарунок. Нехай це буде несподіваний сюрприз серед тижня, наприклад, книга, яку коханий давно хотів прочитати.
Розділяйте домашні обов'язкиПереконайтеся, що кожен з вас в одній мірі завантажений домашніми клопотами. Наприклад, по-черзі проводите прибирання та прання. А продукти купуйте разом - це ще один привід провести час удвох.
Не бійтеся бути щиримиУсередині кожного з нас сидить маленька дитина, яка любить бешкетувати. Радійте разом з коханим: влаштуйте бої подушками, розіграші, обливайтеся водою. Головне не перетинайте межі. Ваші витівки не повинні бути образливими.
Слухайте і не перебивайтеУ всіх трапляються розбіжності. Важливо вміти їх вирішувати. Вислухайте свого чоловіка, спробуйте зрозуміти його точку зору, а потім висловлюйте свою. Не перебивайте, не намагайтеся перекричати, щоб висловитися самій. Це ображає і залишає недомовленість між вами. Постарайтеся зберігати спокій і не говоріть речі, про які потім пошкодуєте.
Поділіться спогадамиРозкажіть про своє дитинство, про хороші і погані часи, про досягнення та невдачі. Так ви краще будете розуміти один одного.
ВеселітьсяРозповідайте один одному кумедні випадки. Сміх є важливою формою близькості і допоможе забути про стреси і невдачах дня.
Дотримуйтесь особистого просторуПара не може постійно бути разом. У кожного з вас повинні бути свої хобі та друзі, як це і було до відносин.
ДякуйтеНе забувайте дякувати один одного,за те, що кожен з вас робить. Скажіть, що цінуєте, коли він забирає вас з роботи. Це допоможе йому відчувати себе значущим для вас.
ПодорожуйтеЦе кращий спосіб втекти від рутини і створити спільні спогади. Проведіть разом відпустку, так ви станете ще ближчими. Чим більше у вас буде спільного, тим міцніше стануть відносини.
Не забувайте, що відносини вимагають постійної роботи. Цінуйте, поважайте і дякуйте один одного і тоді ваше «довго і щасливо» триватиме все життя.​