Гороскоп на 16 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 16 березня 2019 року.

Овен
Цей день зірки радять Овнам присвятити своєму будинку і сім'ї. Не варто відкладати домашнє прибирання та інші обов'язкові побутові процедури, такі, як приготування їжі, господарські клопоти і дрібний ремонт речей. Одночасно, ця доба дарує відповідний настрій для спілкування з близькими людьми. Добре поговорити за чашкою чаю з родичами або з тими, хто посвячений у нюанси вашого приватного життя, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям сьогодні варто підтримати контакт з ріднею, з сусідами, людьми та іншими людьми зі свого безпосереднього оточення. У будь-якій ситуації бажано залишатися на зв'язку, так як може знадобитися взаємний обмін корисними послугами або інформацією. День підходить для поїздок по знайомих місцях, сімейних заходів, господарських процедур. Можна дати хід справі, яка довго відкладалася.
Близнюки
Близнюкам варто бути послідовними і все доводити до кінця. Це день цільових контактів і планових заходів, краще виключити самодіяльність і сумнівні імпровізації. Корисно заздалегідь мати чіткий план дій, список покупок або всі потрібні факти. Бажано віддати перевагу корисним діям і покупкам, наприклад, придбанням для дому та сім'ї, інспекції та поповнення стратегічних запасів.
Рак
Сьогодні Ракам нескладно підтримати баланс у відносинах, в тому числі, зі старшими за віком. Ви зможете успішно продовжити важливу розмову, коректно викласти своє прохання або намір. Конструктивне спілкування, якому сприяє день, допоможе вам вчасно озвучити свої думки, а також залишитися на оптимальній відстані від тих, хто представляє для вас загрозу або хоче підпорядкувати вас своєму контролю.
Лев
Сьогодні Леви чутливі, але навряд чи заплутаються у власних відчуттях. День допомагає багато що знову «розкласти по поличках», і якщо, незважаючи на очевидні факти, ви вважатимете за краще закрити очі на негатив, це буде виключно вашим особистим вибором. День підходить для бесіди з психологом, спогадів, дотику до сімейної таємниці. Фізичне самопочуття буде тісно пов'язане з емоційним фоном.
Діва
Дівам сьогодні не варто поспішати з точкою в діалозі. Конкретні теми краще обговорювати в першій половині дня: співрозмовник буде з вами чесніший, а у вас залишиться час на ґрунтовну відповідь. Зате довірче спілкування без певної теми буде можливе аж до пізнього вечора. Це прекрасна доба для спогадів, зустрічей зі старими друзями або колишніми партнерами, задушевної бесіди з попутником.
Терези
Сьогодні зірки радять Терезам відмовитися від розваг або тимчасово відсунути їх на другий план. На перше місце краще поставити сімейні чи інші обов'язки. Почуття виконаного боргу порадує вас куди більше, ніж веселощі в той час, як важливі справи залишаються невирішеними і тили неприкритими. Не варто відкладати назрілу конструктивну розмову, а від слів бажано відразу перейти до дії.
Скорпіон
Сьогодні для успіху Скорпіонам потрібні лише послідовність і бажання довести справу до кінця. Не варто віддаватися ілюзіям і вимагати від долі більше, ніж вона готова дати вам в цей період. Натомість, постарайтеся вчасно використовувати реальні можливості, які надають вам зірки. У тому числі, використати напрацювання свого минулого. Обіцяють удачу поїздки, контакти, співробітництво.
Стрілець
Стрільцям сьогодні краще уникати безпечності та спиратися на перевірені схеми попередження кризи, відпрацьовані роками. Це відповідний день для обговорювання застарілих домашніх і психологічних проблем, а також для системних заходів, спрямованих на захист, охорону і профілактику збитку. Сімейні та інші таємниці бажано довіряти тільки близьким, а ресурси та цінності зберігати в надійному місці.
Козеріг
Сьогодні Козерогам бажано бути більш терпимим по відношенню до співрозмовників. Не варто захоплюватися скептичними ремарками і тим більш уїдливою критикою, навіть якщо у вас поганий настрій. І сторонні, і близькі люди будуть вдячні вам за витримку, такт, вміння промовчати і не заважати, а також за готовність зберігати чужі таємниці. За це вам пробачать ваші погані звички і не найкращі риси характеру.
Водолій
Цей день Водоліям краще присвятити своїм прямим обов'язкам або профілактиці недуг. Не варто забувати і про потреби вихованців. Сьогодні ефективні найпростіші традиційні заходи, якщо вони зведені в систему і правило. Якщо турбот немає, зірки радять допомогти іншим: вчасно надана елементарна послуга зробить для взаєморозуміння з оточуючими більше, ніж спроба сподобатися за рахунок оригінальності.
Риби
День допомагає Рибам виразити свої думки і почуття у відповідній до ситуації формі, а також бути послідовними і виконати задумане (обіцяне). Навіть обмеження будуть до речі, так як не дадуть вам сказати зайве. Для цільових розмов і поїздок, планових дій, роботи з документами краще вибрати першу половину дня. Увечері доречніша прогулянка, перегляд старих фільмів, душевна бесіда «у камелька».