21 березня початок нового астрологічного року, перехід Сонця у Знак Овна

​Час сподівань та оновлення.

Середина тижня ознаменується початком нового астрологічного року. У четвер, 21 березня, Сонце увійде у Знак Овна, принісши з собою хвилю енергії і зміни в житті. Щоб зустріти рік правильно, скористайтеся порадами астрологів, які допоможуть утримати все під контролем, інформує Ukr.Media.
Новий астрологічний рік - час сподівань та оновлення. 21 березня 2019 року також є днем весняного рівнодення і символізує собою остаточну зміну пори року. В кінці березня перехід Сонця у Знак Овна обов'язково принесе довгоочікуваний вітер змін: життя зміниться на краще і засяє яскравими фарбами.
Новий астрологічний рік в 2019 році
Довгоочікуваний перехід Сонця зі Знака Риб у Знак Овна відбудеться 21 березня 2019 року. Саме в цей день почнеться новий астрологічний рік під проводом Овна - найпотужнішого з енергетики Знака Зодіаку.
Сонце увійде у Знак Овна 21 березня і пробуде там до 20 квітня, що подарує нам цілий місяць, який ідеально підходить для старту нових проектів, навчання, подорожей, підписання важливих документів, великих покупок, саморозвитку і впровадження кардинальних змін. На цьому хороші новини не закінчуються: змінювати своє життя на краще можна буде впродовж цілого року, адже в нашому розпорядженні буде потужна підтримка зірок.
У цього дня буде особлива енергетика: крім переходу Сонця в сузір'я Овна, нас очікує ще й повний Місяць - ідеальний час для розставання з віджилим, деструктивним, неефективним. Актуальною темою дня стане позбавлення від вірусних програм та шкідливих звичок. Астрологи та фахівці радять попрацювати над собою і своєю свідомістю: ментальні практики допоможуть розпрощатися з минулим, відновити енергетику і почати нове життя.
Як правильно зустріти новий астрологічний рік
Вважається, що те, як ви зустрінете новий астрологічний рік, задає тон всьому року. Тому, щоб не запрограмувати себе на невдачі, слід скористатися рекомендаціями фахівців.
Перехід Сонця Овна ознаменує собою нове життя, подолання випробувань, початок нового циклу розвитку. Хвилюватися нема про що: енергетика найбільш потужного і амбітного Знаку дозволить вам вийти на новий виток особистісного і духовного розвитку, важливо лише не противитися змінам і піддатися течії життя.
В цей день астрологи та фахівці у області біоенергетики радять прийняти важливі для себе рішення, поставити амбітні цілі, знову розставити пріоритети, планувати основні справи і позбутися від усього, що заважає вам жити повним і насиченим життям. Важливо зробити кілька маленьких, але твердих кроків до поставленої мети.
Четвер 21 березня - найкращий день для планування та нових починань. У будь-яких сферах життя можна відкрити нову главу. Імпульс, який задасть сонячний Овен, підштовхне до активності. З'являться сили для здійснення будь-якої грандіозної ідеї, що стане своєрідним трампліном у нове життя.