Гороскоп на 30 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 березня 2019 року.

Овен
Ці вихідні Овнам краще провести серед однодумців: друзів за оригінальним популярним захопленням, колег по новій роботі. При цьому важливо не загубитися в натовпі, мати своє обличчя. Ще один шанс на незабутній уїк-енд - провести його в незвичайній обстановці. Тон подіям задасть ранок. Він може початися з сюрпризу, несподіваного варіанту або суперцікавого завдання, що не має стандартного рішення, інформує Ukr.Media.
Телець
Для Тельців день може виявитися сповнений сюрпризів, як і весь майбутній уїк-енд. Багато Тельців самі створять передумови для нетривіального розвитку подій. Не виключено, що вже ранок почнеться з нового нетипового повороту сюжету, на який вам доведеться якось відреагувати. Недавня тактика при цьому виявиться непридатною. Зірки радять не будувати планів і вибирати лінію поведінки по ситуації.
Близнюки
Для Близнюків уїк-енд обіцяє стати цікавим. Це день свободи і відкриття нових горизонтів. Він пройде рівніше, якщо ви не переслідуєте конкретної мети і орієнтовані більше на дружбу, ніж на романтику. Краще не прив'язуватися до однієї схеми дій і діяти гнучко, по обстановці. Вдалий момент, якщо ви хочете увійти в групу за інтересами, знайти нового друга, змінити маршрут або вид транспорту.
Рак
В цей день Раки зіткнуться з несподіваною проблемою, до якої не застосовуються шаблони. Не виключено, що нештатну ситуацію створять нові друзі або партнери по бізнесу. Не варто ухилятися від незвичних завдань: якщо ви хочете прогресу, а не застою, без ломки стереотипів все одно не обійтися. А ось загадувати щось наперед зірки вам поки не радять, зараз краще шукати й експериментувати.
Лев
Левам не варто нервувати, якщо щось пішло не так, рішення знайдеться швидко. В підсумку, ви отримаєте більше свободи і відкриєте для себе чудові нові горизонти. Вже ввечері ви будете вдячні долі за те, що вона підштовхнула вас до змін, або партнеру за те, що він завдав відносинам оригінального повороту. Вдасться отримати підтримку від друга, вирішити фінансове або інше наболіле питання.

Діва
Сьогодні життя підкине Дівам цікаву задачу, над вирішенням якої вони можуть битися до кінця уїк-енду. Ви можете зіткнутися з нештатною ситуацією на роботі або кинутися допомагати друзям, з-за чого втратите традиційний спокійний відпочинок. Зросте ймовірність сюрпризу з боку вихованців, проблем з комп'ютером, гаджетами. Зате нові навички, відшліфовані в процесі клопоту, стануть в нагоді в майбутньому.
Терези
На ці вихідні Терезам непогано запланувати зміну обстановки. Якщо ситуація не сприяє плануванню, можна довіритися людям і обставинам, але при цьому не варто віддавати на волю сліпого випадку деякі важливі деталі, наприклад, власне здоров'я або долю підопічних. День підходить для екскурсій, занять легкими рухливими видами спорту, хобі з технічним або інтелектуальним ухилом.
Скорпіон
Скорпіонам варто бути готовими до непередбаченого маневру. Не виключено, що сьогодні він вам знадобиться вдома, в зв'язку з якоюсь несподіваною обставиною або примхами домочадців. Також, у цю добу може виявитися непередбачуваною поведінка ваших друзів, партнерів, конкурентів або колег. У відповідь на чужі нововведення вам теж доведеться відмовитися від зручної інертності і скорегувати свою тактику.
Стрілець
Стрільцям зірки радять провести цей день, і навіть весь уїк-енд, у колі друзів, у вільній обстановці. Може намітитися поїздка. Не краще рішення - залишатися вдома, особливо, якщо там панує атмосфера неясності. Підтримуючи контакт з однодумцями, не варто залишати без уваги поведінку явних конкурентів і прихованих недоброзичливців: вони готові активізуватися і можуть щось замишляти.
Козеріг
Прийдешні вихідні можуть поповнитись для Козерогів жагою змін. Якщо ви і раніше мріяли про них, сьогодні бажання посилиться і може приймати незвичайні форми. Зірки радять знайти для потреби в новизні і прогресі будь-який нешкідливий вихід, наприклад, придбати новий інструмент для роботи, дрібне домашнє обладнання, або змінити щось в своєму раціоні. Тотальні зміни не рекомендуються.
Водолій
Цей день спокушає Водоліїв діяти нешаблонно, несподівано для себе і оточуючих, а часом і дещо двозначно. На щастя, наміри у більшості представників знаку при цьому будуть самі добрі, а удача і інстинкт самозбереження не дозволять накоїти явних дурниць. Завдяки сьогоднішнім подіям, у вас намітиться відмінне поле для дій, можливо, з'явиться новий друг або нове хобі.
Риби
На період уїк-енду Рибам краще відмовитися від надмірного потурання своїм звичкам. Не варто розраховувати на ситуації, в яких ви зможете багатослівно скаржитись на своє становище і провокувати оточуючих на співчуття вам: швидше за все, у них буде інший настрій. Якщо назріли зміни в будинку, на роботі або у відносинах, не варто активно в них включатися, різкий старт буде не дуже вдалим.​