Улюбленці фортуни: ці 3 знаки Зодіаку найчастіше зривають куш

​Астрологи упевнені, що цим знакам Зодіаку найчастіше вдається зірвати куш.

Знаки Зодіаку не лише впливають на характер, життєвий шлях і переваги людини, але і нагороджують його тим чи іншим ступенем успіху. Спробувати щастя в лотерею пробують дуже багато і навіть виграють по дрібницях. Однак по-крупному фортуна посміхається лише одиницям і її улюбленцями в цьому плані є лише 3 знаки Зодіаку, інформує Ukr.Media.
Експерти впевнені, що максимально розташована пані Удача до Близнюків. Представники цього знаку володіють воістину вражаючими навичками комунікації і неповторною харизмою. Судячи з усього, перед ними навіть фортуна встояти не може і щедро ділиться з Близнюками везінням.
Не варто упускати можливість придбати лотерейний квиток з нагоди і Скорпіонам. Саме вони примудряються будь-яку ситуацію повернути собі на благо. Представники знаку вміють ловити удачу за хвіст, опинившись в потрібну хвилину в потрібному місці.
Не менш прихильна фортуна і до Стрільців. Представники знаку регулярно знаходять гроші на рівному місці. В лотереях їм щастить, правда зазвичай в якості виграшу до них приходить побутова техніка або путівки в туристичні країни.
Якщо ви входите в цю трійку везучих знаків Зодіаку — сміливо беріть участь в лотереях та розіграшах, адже фортуна на вашому боці.