Гороскоп на 17 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 17 серпня 2019 року.

Овен
Цей день, як і весь уїк-енд, Овнам краще присвятити перебудові своєї тактики і щоденного режиму. Якщо попереду період клопоту, не завадить знову набратися сил та зміцнити здоров'я. З іншого боку, корисно порадувати себе, адже найближчим часом зайнятість може не залишити вам часу на романтику і розваги. Добре дати волю емоціям, фантазіям про майбутнє або спогадам про недавнє минуле, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям добре використовувати цю добу для зняття напруги, гармонізації відносин, поліпшення душевного стану. Зірки підказують, що найбільш складна і конфліктна смуга залишається позаду, але вам слід відновити сили перед тим, як з новою енергією взятися за черговий фронт робіт. Бажано не планувати на цей день галасливі заходи, уникати фізичних навантажень і зайвої суєти.
Близнюки
Сьогодні Близнюки схильні будувати повітряні замки, в чому можуть не віддавати собі звіту. Багатьох Близнюків підтримає в цьому їх оточення — батьки, партнери, майбутній або діючий роботодавець, а також загальна атмосфера дня, що розташовує до мрійливості. Не варто спиратися на мрії при плануванні реальних справ: зараз можна не тільки впасти в ілюзії, але й підготувати грунт для помилки, пастки.
Рак
День дарує Ракам віру чи надію, але здатний приправити її неабиякою часткою ілюзій і помилок. Ви можете повірити в чарівне виконання бажань або закрити очі на те, чого не хочете бачити. Можуть набрати чинності мрії про далекі країни або романтичні спогади. Найкращі подарунки дня — інтуїція, уява, музикальність, здатність вловлювати найтонші нюанси і відчувати гармонію Всесвіту.
Лев
Левів цей день робить сентиментальними. Багато які Леви стануть фантазерами, особливо, у сфері любові, творчості та виховання дітей, і не завжди захочуть відрізнити свої фантазії від дійсності. Зірки радять вам не позбавляти себе права розслабитися і помріяти, але не рекомендують братися в такому настрої за важливі справи: можлива неуважність, тимчасова дезорієнтація, внутрішня вразливість, ранимість.
Діва
Сьогодні Діви потребують емоційного резонансу зі своїм оточенням, але ще більше гармонії, такту і дбайливого підходу можуть потребувати самі навколишні. Розуміння без слів особливо важливо, якщо ви проводите день з коханою людиною, партнером по шлюбу, сім'єю, а також з кимось, близьких вам по духу: однодумцем, учителем, другом. Не варто розкривати душу перед сторонніми і випадковими людьми.
Терези
Сьогодні Терезам варто стати уважнішими до самопочуття, не закривати очі на симптоми можливих прихованих недуг. Але краще уникати помисливості, інакше розвинеться іпохондрія і з'явиться спокуса зловживати ліками, особливо, в рідкій формі. Також, день схиляє до прояву доброти, турботи, співчуття, робить ефективними засобами зцілення спокій, музику, співчуття та моральну підтримку.
Скорпіон
День сприяє розкриттю природної емоційності і чуттєвості Скорпіонів, а також застосування їх талантів, включаючи музичний, педагогічний і психологічний. Ви легко знайдете нішу, в яку зможете безбоязно направити свою фантазію. Це гарний час для любові, спокійного відпочинку, відокремленої творчості. Добре провести час біля води, в мріях, за переглядом фільму.
Стрілець
Сьогодні Стрільці шукають поле для демонстрації своєї доброти, великодушності, гостинності, але й хочуть відгуку на щедрий прояв своїх почуттів. Багато які Стрільці будуть чекати подяки від близьких — сім'ї, одноплемінників, однодумців — або від тих, кого самі такими «призначили»: учнів, підопічних. Стрільцям, які опинилися в непростому становищі, потрібний притулок або розуміння, співчуття.
Козеріг
Сьогодні Козерогів підстерігають спокуси. Наприклад, спокуса поринути у спогади, віддатися почуттям, трішки зловживати алкоголем. Типовим Козерогам зірки радять не відмовлятися від шансу розслабитися, але і не дозволяти собі зайвого, щоб потім не пошкодувати. Якщо обстановка не здається вам підходящою, можливо, безпечніше дати волю емоціям якось інакше: подивитися фільм, послухати музику.
Водолій
Водоліїв цей день схиляє до марнотратства. Можливі зайві витрати на ліки, бензин, напої, алкоголь. Якщо у вас обмежений бюджет або «на нулі» інші ресурси, зірки радять бути ощадливішими: ситуація не сприяє меркантильності, зате закликає до широти душі, і якщо ви покладіться на випадок або на почуття, ваші багатства, включаючи стратегічні резерви, почнуть витікати крізь пальці.
Риби
Сьогодні Риб може в черговий раз підвести їх багата фантазія або надмірність у бажаннях. Якщо ви намагаєтеся внести у своє життя більше порядку і контролю, вам випаде нагода побачити, наскільки ви досягли успіху в боротьбі зі своїми шкідливими звичками: чуттєвістю, лінню, побутовою розбещеністю, марнотратністю, схильністю до переїдання, зловживанням ліками або алкогольними напоями​