Міні, міді або максі: які спідниці обирати в цьому сезоні?

Спідниці доречні в будь-якому гардеробі і при будь-якому стилі, від спортивного шику, до суворої класики. Які моделі актуальні в цьому сезоні, і як визначитися з довжиною, розповідають експерти модного українського бренду одягу Gepur. Обирайте стильні обновки тут https://ua.gepur.com/catalog/yubki.

https://lh6.googleusercontent.com/798XuFEiGg0Amr0wMxijRpeWBkMWUvB9tqGpNVJb25BfQx8DKTWHzscthSPOF822z7S2ujHKc5vZp-Rgyt0b-9prYoZSQPUL-g_t5h-FWcrmOAO_sKZA8cMwe-bCCjiDqwrhj13T

Спідниця олівець: не тільки для офісу

Носіть цей предмет гардероба частіше. Довга спідниця, що прикриває коліна, виглядає не менш ефектно, ніж міні, робить образ елегантним і органічно поєднується не тільки з офісною блузою. Мода в цьому році особливо еклектична, поєднуйте облягаючі моделі з нестандартними вечірніми блузами, футболками з яскравим принтом або боді. Носіть луки з довгою спідницею-олівцем кожен день або в особливих випадках, де діє дрес-код After 5.

https://lh5.googleusercontent.com/xFVigy6V6UFaLIJxefEAvLp3LiP8YRzbpLcsM6zwyzlIWPZ7EtoIeNRb9_XJg26mB_NHDYqdMFiPLbctn7RKUGm4CtmGzeNkTrcY-llV3NZH7l3YJQnLEJUUziyVC_qrAfKFnTad

Типова офісна спідниця в цьому році виглядає зовсім не нудно. Розрізи по центру або збоку, декоровані блискавкою або оборками, свіжі, але все ж ділові кольори і принти, поєднання різних тканин, роблять діловий стиль цікавим.

Чорна подовжена спідниця-олівець – must-have. На цей факт не впливає навіть ваша професія. Ця модель універсальна, поєднується з будь-яким одягом та взуттям, від класичних “човників” до сучасних ультра модних масивних кросівок, підходить для будь-якого сезону та випадку. Для бази купуйте довгу спідницю-олівець з костюмної тканини або щільного стрейчевого трикотажу.

https://lh5.googleusercontent.com/VqC8-6E4hJCx9T44h0Phxq2wYAkDjn2K4AaHL7r2HFwbpfluZs1p0Z2RenIZqo__Yb58gKBoW0BIxjziPVQUZAA9k6BLnDe3lzN72sDhRvorvs8Yg7LIiUqG2DF3hm8QxIE2U6gq

Міді та максі – тренд 2019 року

Зараз в моді природна жіночність. Актуально все, що підкреслює вигини жіночого тіла без вульгарності. Використовуйте приталені силуети, легкі повітряні тканини або навпаки щільні, які грамотно виділяють округлі форми. Один з головних "спідничних" трендів цього літа – плісе. Безліч складок на тканині візуально додає зросту. Літні плісировані спідниці в довжині максі або міді поєднуються з шовковими майками в білизняному стилі, кроп-топами, футболками або літніми боді. Залежно від тканини, це може бути виключно пляжно-літній або більш універсальний варіант. Ефектно виглядають на таких спідницях високі розрізи.

Модна довга спідниця до підлоги в цьому році теж злегка нагадує парео. Особливо актуальні моделі на запах. Під час шопінгу, шукайте моделі з яскравих тканин, однотонних або з принтом. Ще один тренд цього року – поєднання принтів. Для такого fashion-експерименту підбирайте принтований одяг з однаковим ритмом і колірною гамою. Влітку обирайте довгі спідниці з шифону, шовку, бавовни або трикотажу.

https://lh6.googleusercontent.com/xi3TKCmu7bT7pHA5puCwGtVqgrXDDqf9MBniRVgiKL0IHl5_UvNBWHBJ79wMJM5Q88cjZOWTIC2_Ljn_JaeeS0KhrpVkL4LmlscfF5l5rgZ13U-S23xsELrh9o91_IPvDhxWSvwV

Нова літня альтернатива – широка спідниця з костюмної тканини в стилі сафарі. Вертикальні складки і ряд гудзиків спереду роблять фігуру стрункішою. Такі моделі спідниць особливо йдуть повним дівчатам.

Така заміна штанів і шортів актуальна для жінок з великими розмірами. Наймодніші фасони цього року відмінно приховують зайві об'єми. Купуючи спідницю максі, зверніть увагу на те місце, де закінчується поділ. Кілька сантиметрів грають важливу роль. Якщо спідниця "перетинає" ноги на найширшому рівні гомілки – вся фігура виглядає повніше. Для більшої стрункості, кращий варіант довжини – трохи нижче коліна, до щиколотки або до підлоги, – коли видно тільки половину каблука. Максі завжди краще виглядає з взуттям на підборах або танкетці.

https://lh6.googleusercontent.com/KpdPucZWAntYD-xBOpn62r2_o8tvEj1hwJJJ18DUqj2gZgmRLo558JLApEIstbnqrKST_-KRJqyE7xGXE2gEHsEQ_H--UP_Z8YKmAx45MLhSCHY5O3EiAXZkRk7h8C6KMKEAeqP_

Обирайте спідницю “під себе”

Використовуйте довгі літні спідниці на повну. Варіанти від коліна і до підлоги добре виглядають на будь-якій фігурі. Пишні спідниці вільного крою приховують стегна. Такі моделі пом'якшують великі форми і додають об'єму в потрібній зоні, власницям типу фігури "перевернутий трикутник". Асиметричні і косі лінії, вертикально спрямований декор – роблять стегна стрункими.

Якщо у вас широкі стегна і вузькі плечі, в комплекті з довгою широкою спідницею носіть об'ємний верх. Нехай це буде блуза або футболка оверсайз, топ, декорований воланами або "ліхтариками". В тренді і вільні офісні блузи з великим бантом на комірі.

Не забувайте і про свій кольоротип. Слідкуйте, щоб трендові кольори підкреслювали вашу індивідуальність. Зараз в тренді:

  • колір куркуми;

  • яскраві відтінки червоного і синього;

  • стебло перцю;

  • бежевий;

  • тваринні принти.

https://lh4.googleusercontent.com/DMAStkQU_2LRcrXD_k6efRORxJWj5kCIIVORp7oqP-nE32fBYWFoaJhvfkjaj5OSs3nsw6VCy2muHPo4W8zeYWHKgdCq5rT8DB5RfnJyuewOqUD9t-7U8iXDE8fOYwPXLak-8HYt

Не виключайте зі свого гардероба і міні, особливо, якщо ця довжина вам звична і є привід продемонструвати підтягнуті засмаглі ніжки. Варіанти з деніму до середини стегон і на високій посадці не здають своїх позицій з минулого року, та вдало поєднуються з кроп-топами або легким верхом в заправленому вигляді. Альтернатива – широкі спідниці з щільних тканин в складку. Але будьте обережні з ними у вітряну погоду. Бажаємо яскравого літа, стильного гардероба і незабутнього відпочинку. З любов'ю, Gepur!