Гороскоп на 22 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 22 листопада 2019 року.

Овен
Сьогодні для Овнів акцент зміщений на контакти з людьми, особливо, партнерські. Зросте роль договору і правових тонкощів. В значущих відносинах будь-яка ситуація стане тестовою. Зберігаючи єдність переконань, важливо розділити кордони, щоб у майбутньому не допустити повторення сварок. Відмова виконувати обіцянки і підтримувати баланс інтересів підтвердить факт кризи — або прозоро натякне на швидкий фінал, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельцям корисно зосередитися на поточних справах і супутніх договорах. Важливі односторонні і взаємні послуги, зв'язки з партнерами, колегами, сервісами. Особисті симпатії не повинні заважати дисципліні та дотримання протоколу. У разі виходу, краще закрити справи за всіма правилами. Якщо на порядку денному естетика і здоров'я, не варто поспішати з радикальним хірургічним чи косметичним заходом.
Близнюки
Сьогодні зірки радять Близнюкам знайти відповідний баланс між неминучою рутиною і більш приємними заняттями. Не варто відмовлятися від запрошення на захід (особливо, святковий і престижний) або на особисту зустріч (особливо значущу, романтичну, фінальну, прощальну). Ваші партнери або суперники зараз втрачають частину своєї чарівності або влади, а відносини — частину романтичного ореолу.
Рак
Сьогодні на перше місце для Раків можуть вийти стосунки в сім'ї чи на загальній території. Знову нагадає про себе необхідність підтримувати баланс інтересів або чітко розділяти кордони. Увагу може привернути загальна справа, об'єкт розгляду спору, позову. Зросте роль помічника, підопічного, лікаря, вчителя, юриста — чи ваша особиста роль, якщо вам доводиться виступати в одній з цих іпостасей.
Лев
Левам варто на час перерозподілити зони своїх інтересів. Як би багато вашої уваги не вимагали будинок, сім'я чи робота, найближчим часом вам не завадить приділити більше уваги своєму особистому житті, творчості, духовним аспектам буття, а також дітям, якщо вони є. Стрімко зменшуються шанси на романтичне побачення, легкий виграш, приємний відпочинок, і якщо для вас це важливо, вам варто поквапитися.
Діва
Сьогодні для Дів має особливе значення фінансовий аспект ситуації. Перш ніж зробити покупку або вкладення, необхідно буде побачити реальний ліміт коштів і підтримати рівновагу в матеріальних справах. Також, у цю добу стає важливим факт згоди або балансу інтересів. Вам може стати важливим чужий смак або вибір, наприклад, переваги вашого партнера, дитини, батьків або коханої людини.
Терези
Сьогодні у Терезів на першому плані їх особисті звички і потреби, при цьому не рекомендується усамітнення. Саме час підкреслити свою привабливість: доля дає вам шанс ще раз пустити в хід свій шарм і культурний багаж. Не варто зволікати, якщо ви хочете зберегти для когось приємне враження про себе, сподіваєтеся влаштувати фінальне побачення або інший романтичний захід у зручному для вас форматі.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам варто подвоїти увагу на формальній стороні відносин, а власні плани тимчасово відсунути на другий план. Не в ваших інтересах відкрита ініціатива, надмірна напористість, нав'язливість. Успішні відносини можуть зажадати від вас щедрості, не тільки і не обов'язково матеріальної. Важливо пам'ятати, що деякі цінності відходять у минуле і робити на них ставку вже невигідно.
Стрілець
Сьогодні знову зросте інтерес Стрільців до світського життя, соціальних подій, життя групи, з'явиться прагнення до самопрезентації. Зірки нагадують, що колишні цінності, ролі та зв'язки втрачають актуальність, частина ваших досягнень, можливо, вже не затребувана. Однак ви все ще «на коні» завдяки своїм талантам, популярності, особистій чарівності. Не варто пропускати свою годину слави, любові, романтики.
Козоріг
Сьогодні зірки радять Козорогам зайнятися формальною стороною своїх досягнень та подальших перспектив. Не варто надавати особливого значення призам, заохоченням, обіцянкам, знакам уваги: в їх нинішній формі, вони не мають для вас великої цінності. Навіть якщо обстановка розташовує до свободи і романтики, вам краще дотримуватися розумних рамок в спілкуванні і строго виконувати свою частину зобов'язань.
Водолій
Сьогодні доля приготувала Водоліям позитивний поворот подій. Можливо натхнення, поступка, подарунок, чиєсь заступництво, дружба або симпатія, успіх далеко від дому, неформальне досудове вирішення спору. Порадує ознака популярності, інтересу, що зберігся до вас чи ваших справ. Зірки радять користуватися моментом, але не будувати на його основі планів: майбутнє продиктує інші правила.
Риби
Сьогодні Рибам зірки радять проявити зайву ініціативу, а в неминучих справах суворіше дотримуватися техніки безпеки, законів і зберігати рівновагу інтересів. Невдалий день для авантюри. У кризовий момент вас ще раз виручить колишній сценарій, але не варто розраховувати на нього в майбутньому. Якщо і проводити сьогодні ризикований експеримент, то з метою розпізнати загрозу й відсікти зайве.​