Езотерики назвали п'ять ознак присутності у вашому будинку домового

​Практично в кожному людському житлі є якась сутність, яку ми звично називаємо домовим.

Вважається, що будинок, в якому живе домовик, захищений від злих людей, псування і пристріту. Здавна ця істота селилася лише там, де присутній порядок і де мешканці шанобливо ставляться один до одного. Але буває, що жителі з'їжджають, залишаючи свого домовика на старому місці, інформує Ukr.Media. Нові мешканці можуть припасти не до вподоби домовикові, тоді в будинку відбуваються дивні речі та неприємності. Як дізнатися, чи є в будинку домовик і як з ним потоваришувати?
Існує кілька ознак того, що в будинку живе домовик
  1. Домашні тварини (кішки та собаки) іноді поводяться дивно: довго дивляться в простір, ніби щось бачать або починають вести себе агресивно без вагомої причини. Звірі тонко відчувають присутність в приміщенні чогось потойбічного.
  2. Дивні звуки, шум. Домовик може бити посуд або тупотіти, тим самим нагадуючи про свою присутність або бажаючи покарати вас за неповажне ставлення до будинку.
  3. Часто пропадають речі в будинку. Домовик може ховати ваші особисті речі, щоб провчити за безлад у домі.
  4. Часто сняться віщі сни або у снах приходить вирішення проблем. Таким способом домовик допомагає мешканцям квартири.
  5. Можуть часто перегорати лампочки та ламатися побутова техніка. Це говорить про те, що домовик чимось незадоволений.
Іноді домовик, навпаки, проявляє себе з кращого боку. Наприклад, він може запобігти нещасним випадкам, захищати від небажаних гостей. Якщо до вас у гості прийшов чоловік, і у нього падає з рук посуд або, приміром, проливається чай, це все витівки домовика. Таким способом він говорить про те, що ця людина бажає вам зла.
Як подружитися з домовиком, щоб він допомагав вам, а не бешкетував?
По-перше, домовик любить, щоб у домі завжди був порядок і чистота. По-друге, не можна залишати на ніч брудний посуд, це може не сподобатися домовику. По-третє, для того, щоб подружитися з домовиком, його іноді потрібно пригощати цукерками або молоком, залишивши частування на ніч під обіднім столом.
Шануйте будинок, в якому ви живете, любіть його і піклуйтеся про нього, тоді домовик приверне до вас добробут, достаток і здоров'я.​