Гороскоп на 12 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 12 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні зірки радять Овнам влаштувати одноденне розвантаження, щоб зняти напругу. День стимулює допитливість і спрагу до знань, підвищує тягу до спілкування і різноманітності. Добре зануритися в інформаційний потік, підтримати контакт зі своїм близьким безпосереднім оточенням. Також, непогано зв'язатися з друзями з-за кордону або поспілкуватися з кимось іноземною мовою у неформальній обстановці, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям перевіряти будь-яку інформацію, в тому числі, фінансову. Або відкладати її до того моменту, коли з'явиться підтвердження. Небажано прикидати все «на око», покладатися на відчуття і невиразні здогади. Судження в цей день стануть менш точними і логічними. Легко помилитися в прогнозі, невірно оцінити дистанцію, перспективу, ціну питання. Можна стати і жертвою чуток.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам потрібне не просто спілкування, а діалог. «Гра в одні ворота» для них менш цікава (втім, як і для їхніх співрозмовників). На жаль, взаємна тяга до спілкування не завжди гарантує взаєморозуміння, з обох сторін можливі вельми живучі старі ілюзії. Зірки радять вам делікатніше ставитися до самолюбства іншої людини і не перебивати її, поки вона висловлює вам свою особисту думку.
Рак
В цей день Раки схильні до впливу середовища і можуть зазнавати труднощі з формуванням особистої думки. Велика ймовірність непомітно для себе потрапити під вплив окремих персон або просочитися загальною психологічною атмосферою моменту. Можливий неточний висновок, невірний діагноз, помилка в маршруті. Це відповідна доба для вільного поверхневого спілкування, читання додаткової літератури, прогулянок.
Лев
Сьогодні Леви схильні полинути думкою за горизонт, але чіткого розуміння перспективи день не обіцяє. Обговорювання планів здатне піти по колу, гра, яка почалася може зависнути в точці невизначеності. Залишиться відкритим питання, яке обговорювалося з однодумцями, коханою людиною, дітьми. Небажано давати обіцянки, хіба що жартома. Не гріх пофантазувати про майбутнє, але не впадаючи в явний самообман.
Діва
Сьогодні Діви цілеспрямовані, але цю якість їм слід підкріпити тверезим поглядом на ситуацію. Без об'єктивного розуміння обставин і своєї ролі в них ви можете аж до ночі впевнено летіти на крилах мрії, але... в напрямку, протилежному її здійснення. Навіть якщо немає сумнівів у виборі, зірки рекомендують відкласти на завтра найвідповідальніший крок, наприклад, оформлення документів.
Терези
Сьогодні Терези можуть не поспішати з поверненням до нагальних справ, якщо напередодні змогли від них відірватися. Не варто завчасно переривати розмову, прогулянку, поїздку. Якщо ви занурені у внутрішню сторону бізнесу, виконання професійного боргу або в домашні справи, вам варто знизити інтенсивність повсякденних занять і внести в них трохи різноманітності за рахунок контактів з зовнішнім світом.
Скорпіон
Скорпіонам зірки радять використовувати цю добу для збору відомостей. Варто відразу виокремити в них раціональне зерно — в іншому випадку, ви можете піддатися магії чужої впевненості, засвоїти неправдиву інформацію або непотрібні знання. Краще відмовитися від важливих зустрічей і виступів: ви навряд чи зможете точно виразити свою думку, зате ризикуєте наговорити зайвого. Не завадить обачність в поїздках.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям складно оцінити підсумок розмови зі своєю участю. Багатослівність не допоможе з'ясувати істину. Якщо вас переслідує відчуття, що з вами "щось не так", зірки радять до нього прислухатися. Можливо, ви все ще виступаєте в колишньому образі, мислите зручними вам категоріями, вдаєтеся до улюбленого лексикону і ставите на свій колишній авторитет, тоді як життя вимагає поведінки в новому ключі.
Козоріг
Сьогодні Козорогам краще відкласти важливі справи, а в обов'язкових поточних клопотах не ставити собі високу планку. Небажані переговори, поїздки. День перешкоджає цілеспрямованій роботі, утрудняє концентрацію уваги, заважає проявляти твердість і неухильно слідувати принципам. Від вашої магістральної лінії вас можуть відволікати випадкові контакти, пусті плітки, мрії, хибні симптоми нездужань.
Водолій
Сьогодні у Водоліїв швидше креативний, а не рутинний настрій. Можлива схильність до двозначного листування дружнього або романтичного змісту. Краще не займатися в цю добу точною скрупульозною роботою, виключити роботу з фінансами. День підходить для інтелектуальних ігор і спілкування, для занять, які потребують одночасно активності розуму і уяви. Не варто мучити суворою дисципліною дітей.
Риби
Цей день Риби проведуть під чарівністю чиєїсь особистості або якоїсь новини. Можливо, на вас вплине думка сім'ї або наставника. Буде важко позбутися від дум про житло або кар'єру. Настрій аж до ночі лабільний, можливі мрії про переїзд, подорож, навчання, продовження бесіди. Зірки радять не поспішати і «переночувати» з нав'язливою ідеєю: завтра ви на багато що поглянете спокійніше.​