Гороскоп на 26 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 26 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні на Овнів впливає бос, наставник, батько, інша значуща особа. Якщо ви робите кар'єру або переслідуєте складну мету, готуйтеся до вантажу відповідальності. У відповідь на підтримку в сфері ваших амбіцій, від вас буде потрібне підпорядкування системі і авторитетам, відмова від незалежності. Якщо ви честолюбні і практичні, то самі пожертвуєте свободою, вибравши гроші, статус або інші потрібні вам перспективи, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям триматися свого вчителя або заступника: саме він стане гарантом подальшого життєвого успіху. Добре, якщо він буде партнером і другом. Будь-який поворот подій стане для вас в цю добу доленосним і потенційно вдалим. Важливий момент, якщо у ваших планах емігрувати, зробити кар'єру закордоном, стати вчителем, юристом, мандрівником, політиком.
Близнюки
Для Близнюків день може ознаменуватися стресом, але цілком позитивним. Якщо ви були передбачливі і на даний момент ваші справи в порядку, фатальні події вас швидше порадують. Ви зможете отримати прибуток з труднощів, отримати непростий спадок або заслужену компенсацію. Якщо ви не розбираєтеся в практичній стороні справи, вам корисно знайти помічника або зразок правильної поведінки.
Рак
Сьогодні фатальний поворот подій підкреслить те, що більшості Ракам було зрозуміло заздалегідь. Наприклад, очевидну перевагу партнера і складність його натури, або наявність сильного опонента. Важлива для вас людина переживе кризу або прийме рішення, вам же залишиться відреагувати. Зірки підказують, що саме зараз ви можете зробити правильний хід і надовго зробити впливову особу своїм другом.
Лев
Левам краще проявити мудрість і смиренно прийняти хід подій. Сьогодні вони вимушені, але очікувані, особливо, у сфері роботи, кар'єри, лікування. Підвищення по службі обернеться зайвим навантаженням, а звільнення може звільнити час для поправки здоров'я. Може пережити кризу або постати в новій якості значуща для вас людина: колега, друг, лікар, підлеглий. Потребує уваги домашній вихованець.
Діва
Для Дів ключовий момент цього дня може бути пов'язаний з дітьми, особистим життям, планами на відпочинок. А також з професійною діяльністю або зі старовинним захопленням, в якому Діви давно стали відмінними фахівцями. Криза, пережита в цю добу, буде непростою, але в кінцевому рахунку вигідною. Вона дасть додаткові ключі до успіху особисто вам або комусь з важливих для вас, близьких і улюблених людей.
Терези
День відзначений для Терезів доленосним етапом в їх приватному житті, близьких відносинах, статусі чи кар'єрі. Можливе розширення території, довгоочікуване планове оновлення, укорінення в системі, поповнення в сімействі, вступ у права спадщини, переїзд. Визначиться головний персонаж у вашому будинку або проекті. Позитивні події будуть пов'язані з відповідальністю або необоротною вимушеною жертвою.
Скорпіон
Скорпіонам день допоможе визначити розстановку сил в своєму оточенні. Легко зрозуміти, хто з колег, родичів, сусідів, далеких і близьких друзів набрав авторитет, а хто втрачає вплив. З впливовою персоною важливо дружити. Якщо вам потрібне поле для дій, є шанс самому зайняти "порожній трон" або потіснити того, хто «носить корону». Ця роль пов'язана з відповідальністю, але вона вам по силах.
Стрілець
Сьогодні зірки вкажуть Стрільцям ключові пріоритети і цінності, в тому числі, матеріальні. Можливий вимушений відповідальний крок: купівля, продаж, позика, вкладення. Будь-який вибір стане доленосним, надовго визначить ваш бюджет, податковий режим та фінансову стратегію. Настав час підвищити свою компетентність в економічних питаннях, подумати про надійного помічника або надійну схему довгострокових інвестицій.
Козоріг
Сьогодні боги удачі вимагають від Козорогів жертви на свій вівтар, а натомість обіцяють швидку славу. День підсилить вашу харизму, збагатить потрібними фарбами ваш імідж і вкаже шлях до особистого успіху. Швидше за все, ви вже на ньому, але вам бракує моральної підтримки: впливового союзника, повноважень або миті везіння. Не варто боятися вимушеного вибору: навіть промахнувшись у дрібницях, ви не прогадаєте в головному.
Водолій
Події дня можуть здатися Водоліям фатальними, і почасти так воно і є. Можливо, вас закликали до відповіді, змушують спокутувати провину на самоті і обмеженнях. На щастя, в запропонованому долею сценарії є не тільки обмеження, але і неоціненні блага. У найближчий рік у вас з'явиться реальний шанс вирости духовно, «скинути баласт», розплатитися з матеріальними та моральними боргами, зміцнити тили.
Риби
Сьогодні доля підтвердить Рибам їх непогані перспективи в професійному співтоваристві (особливо, у сфері фрілансу), а також вкаже на одну з важливих фігур в їх близькому майбутньому. Можливо, це буде ваш колишній наставник або колега. Неважливо, звідки він, важливіше його досвід і співзвучність його переконань з вашими. Навіть якщо ви честолюбні і прагнете зробити власну кар'єру, вам не завадить надійний друг.​