Чого потрібно побоюватися знакам Зодіаку у 2020 році

Про те, які небезпеки і виклики долі підстерігають представників різних знаків Зодіаку у 2020 році, розповідають астрологи, інформує Ukr.Media.
За словами астрологів, нас чекає неоднозначний рік, пов'язаний із низкою проблем. З одного боку, настане час змін, процвітання і великого ривка вперед, з іншого — не у всіх трансформація пройде гладко. Планети будуть і надихати, і одночасно вимагати нових підходів у всьому. Той, хто не зможе адаптуватися і підлаштуватися під зміни, ризикує не встигнути на останній вагон. Зірки кажуть про неминучість метаморфоз і новизни. Щоб досягти успіху в новому році, нам доведеться переступити через страхи, навчитися мислити по-новому і досягати поставлених цілей, а також не ризикувати там, де чекають небезпеки.
Овен
У 2020 році Овнів чекає багато сюрпризів, і далеко не всі з них приємні. Потрібна обережність у вирішенні складних питань: небезпечно діяти зопалу, не розібравшись до кінця в ситуації. Небезпека, яку пророкують зірки, — сімейний розбрат. Є ризик, що колишні почуття згаснуть. Очікується багато складних розмов, які навряд чи врятують становище. Ситуація дійде до точки і буде потребувати кардинальних змін. На цьому ґрунті Овни ризикують не тільки розірвати стосунки, а й потрапити в емоційну яму.
Телець
Тельцям дуже важливо задати собі правильний вектор розвитку і не звертати з наміченого шляху, попри складну ситуацію, яка розгорнеться в житті з приходом 2020 року. Зрада близької людини — ось що позбавить твердого ґрунту під ногами. Велика небезпека того, що хтось із близьких не виправдає очікування Тельців і проявить темну сторону. Друге, що може вибити з колії, — емоційний зрив. Навіть у найміцнішої броні може з'явитися пролом. Експерти радять більше часу приділяти відпочинку і духовним практикам, випускати почуття, які шукають виходу.
Близнюки
Близнюки у 2020 році будуть часто обдаровані удачею, в результаті чого ризикують занадто сильно повірити в попутний вітер і втратити колишню обережність, що призведе до неприємностей. Але це лише частина біди. Найскладніше, що чекає представників цього Знака, — повторення неприємних ситуацій з минулого. Розкриються старі рани, з-за чого не залишиться сил на те, щоб розірвати це порочне коло. Пережите знову стане актуальним, навіть якщо здавалося, що двері в минуле були закриті назавжди. Доведеться взяти волю в кулак і знову пройти через випробовування. На щастя, на цей раз вийде вирішити проблеми швидше.
Рак
У 2020 році Раки можуть загрузнути в ілюзіях щодо оточуючих їх людей. Представники знаку будуть щиро вірити, що люди радіють їх успіхам, але далеко не всі будуть грати за правилами. Хтось набагато більше зрадіє невдачам Раків. Астрологи радять придивитися до оточення та обмежити спілкування з тими, хто тягне назад і постійно змушує відчувати почуття провини. У рік Щура набагато важливіше подобатися самим собі і йти тим шляхом, який веде до щастя, ніж жертвувати собою заради чужого добробуту. Раків чекає складний період внутрішніх трансформацій та усвідомленості. Багато ілюзій будуть зруйновані, і, можливо, це дасться нелегко, але допоможе нарешті розібратися, якою хочеться бути людиною і як вибудувати своє життя.
Лев
У Левів у 2020 році справи будуть йти дуже нерівно. Належить набирати темп і уважно стежити за тим, щоб на дорозі не було крутих віражів, які могли б стати причиною серйозної аварії. Рік Щура зіштовхне Левів з новими викликами, які неможливо передбачити заздалегідь. Але якщо є криза, значить є і розвиток. Головний удар долі, який може позбавити сил і бажання щось робити, — це втрата контролю над своїм життям. Щось важливе, чому було присвячено багато часу, почне спливати прямо з рук. Ситуація буде розвиватися повільно, тому Леви не відразу помітять, що хтось перехопить управління і змінить напрям. Зреагувати доведеться жорстко, інакше новий маршрут віддалить від бажаної мети.

Діва

У цілому цей рік стане для Дів періодом нових відкриттів і звершень. Але багато чого залежатиме від того, наскільки Діви готові до змін і наскільки вони стійкі до стресів і внутрішніх переживань. Зірки віщують емоційне вигорання з причини стресу на роботі. Підвищене навантаження, робота на межі сил і можливостей у 2020 році вичерпає весь запас міцності. Безліч зобов'язань і спроби встежити відразу за кількома важливими завданнями будуть витягати енергію, поки Діви раптово не відчують порожнечу всередині. Енергетичне виснаження — серйозна проблема, але вихід із ситуації простий: необхідно знизити рівень стресу, переключивши увагу на дозвілля, спілкування і подорожі.
Терези
У 2020 році тяга до авантюр може призвести до жалю про поспішні рішення, прийняті під впливом емоцій. Терезів чекають неприємні зміни. Налагоджене життя раптом почне валитися і обсипатися буквально на очах із-за одного невірного руху. Головна небезпека в новому році — охолодження стосунків з коханою людиною: в якийсь момент інтереси можуть розійтися, і партнери перестануть чути один одного. Терези можуть відчути, як кохана людина віддаляється, а всі спроби налагодити зв'язок закінчуються суперечками і звинуваченнями. Невдачі в коханні спричинять проблеми в роботі. Є ризик втратити роботу, якщо вчасно не привести себе до тями і не взяти ситуацію під контроль.
Скорпіон
Представники цього знаку можуть досягти великих висот у професійній сфері, якщо будуть послідовними і обережними на шляху до цілей. Астрологи попереджають про те, що Скорпіонів чекає суперництво на роботі. Рік Щура принесе нові успіхи, але лише у разі чесної гри. Рівень конкуренції буде підвищений, що викличе бажання досягти свого безчесним шляхом, але тоді перемога дістанеться ворогові. Потрібно бути максимально обережними у вчинках і словах. Все може бути спотворено і використано недоброзичливцями. Чужа заздрість може привести до підкилимових інтриг. Важливо не дозволяти втягнути себе в цю гру, а дати заздрісникам потрапити в яму, яку вони викопали для вас.
Стрілець
Астрологи радять Стрільцям бути терплячішим, а також звертатися за допомогою до близьких, переступаючи через гордість і упередження. У новому році представників цього знаку чекає небезпека стати жертвою шахрайства. Підвищений ризик опинитися втягнутими в сумнівні авантюри, які закінчаться великими збитками. Пропозиції можуть надійти навіть від людей, яким Стрільці беззастережно довіряють. Все це може призвести до проблем у кар'єрі. Незадоволеність роботою і життям в цілому, фінансові труднощі — все це може спровокувати спад активності і навіть особистісну кризу. Необхідно грамотно розподіляти свої сили, не впадати в крайнощі і ейфорію і правильно розставити пріоритети.
Козеріг
Новий рік для Козерогів може бути пов'язаний з недобросовісною конкуренцією, підкилимними іграми і змовами за спиною. Астрологи рекомендують уважно придивитися до колег: можливо, хтось з них потай буде намагатися прибрати вас з дороги. Іншою неприємною новиною стануть непередбачені витрати. Козероги славляться своїм умінням заздалегідь планувати витрати, проте у 2020 році будуть виникати обставини, що вимагають великих грошових вкладень. Вихід із ситуації простий: мати додаткові заощадження у вигляді фінансової подушки безпеки.
Водолій
Для Водоліїв 2020 рік позначений несподіваними ситуаціями, які змішають плани і відкриють нові обставини. Доведеться жити в умовах повної невизначеності. Небезпека чекає у сфері відносин. Є ризик того, що виникнуть серйозні розбіжності з людиною, яка має великий авторитет і від якої багато чого залежить у житті. Непорозуміння негативно позначаться на самооцінці і прийнятті рішень. Можливо, настав час подумати над тим, чи не є це знаком згори, що вказує на необхідність автономії і самостійності. Водоліям слід відкрити свої справжні бажання і страхи. Це допоможе заявити про себе, а також розгледіти тих, кого щиро турбує ваше щастя.
Риби
У новому році Риби будуть на гребені успіху, але не обійтися і без штормових попереджень. Перше, про що застерігають зірки, — загроза нестабільності в особистому житті. У 2020 році любовні відносини Риб будуть вкрай неоднозначними, а переходи від криків і сварок до повної гармонії будуть займати мить. Сфера любові поглинає величезну кількість внутрішньої енергії, а тому може стати причиною внутрішнього конфлікту і стресу. Уникнути цього допоможе контроль емоцій, а також уміння бачити відмінності між любов'ю і любовною залежністю. Рибам важливо уникати токсичних відносин, інакше є ризик відчути спустошення, яке завадить творити і черпати енергію в навколишньому світі.
Будь-які небезпеки, які принесе з собою 2020 рік, важливо сприймати як знак того, що пора припинити гонитву за успіхом і зазирнути всередину себе, щоб знайти там те, що допоможе заспокоїтися і прийняти вірне рішення. Можливо, вам буде потрібен якийсь час, щоб знову відчути під ногами твердий ґрунт, а в небі побачити дороговказну зірку. Але пам'ятайте, що за будь-яким спадом слідує підйом. Будьте щасливі в новому році!