Друзі вирішили завести маленьке порося, але ким воно стане, вони навіть і уявити не могли

У кожній другій родині є домашній вихованець: собака, кіт, черепаха або хом'як. А от уявіть собі, що ви купили милого песика чихуахуа, принесли його додому, почали про нього піклуватися. Потім через деякий час зрозуміли, що купили не чихуахуа, а вдома у вас тепер живе, наприклад, сенбернар. Так приблизно і сталося у двох друзів, інформує Ukr.Media.
Мініатюрне порося
Двоє друзів на ім'я Стів і Дерек стали власниками милого порося, яке назвали Естер. Тварина опинилася у них абсолютно випадково кілька років тому.
У 2012 році Стіву зателефонував приятель і запропонував взяти мініатюрне порося у якості домашнього улюбленця. Стів порадився з Дереком і взяв тварину. Тоді порося важило лише 4 фунти, а це приблизно 2 кг.
Тоді друзі вирішили, що за карликовою свинкою не так вже й складно доглядати, так само, як за собакою. Стів був упевнений, що Естер у більш дорослому віці важитиме не більше за 70 фунтів (31 кг).

Несподівано
Забравши порося, друзі вирішили показати його ветеринарові, щоб перевірити стан здоров'я вихованця. Спеціаліст, оглянувши свинку, повідомив їм дивовижну новину.
Виявляється, Естер зовсім не карликове порося, а звичайна свиня, яка повинна зростати на фермі. Доросла свиня важитиме приблизно 250 фунтів (113 кг).
Але і ветеринар помилився, адже зараз свиня важить 650 фунтів (295 кг). Вона досягла гігантських розмірів, це точно не міні-піг. Стів і Дерек, взявши до себе миле порося, навіть уявити не могли, що у їхньому будинку житиме справжня фермерська свиня. Дізнавшись цю новину, друзі все ж таки вирішили залишити свиню. Вони ніколи не шкодували про свій вибір.


Диво-свиня
Зараз Естер так і живе за домашніх умов. Стів і Дерек дуже до неї прив'язані. Приятелі люблять свого незвичайного вихованця, вони спеціально для Естер звільнили кімнату. Спить свиня лише на ліжку або дивані, полюбляє прохолоджуватися біля басейну, а протягом дня з'їдає велику кількість овочів і фруктів.
Дерек стверджує, що у них живе дуже розумний вихованець. Свиня самостійно відкриває двері, шафи і холодильник. Естер ходить на горщик, користується сміттєвим ящиком, а іноді просто проситься на вулицю, щоб справити нужду. Вона дуже охайна, хоча деяким людям це може здатися дивним, адже це ж свиня.

Книга про Естер
Стів і Дерек кажуть про те, що свинка повністю змінила їх життя. Друзі вирішили написати про неї дитячу книжку, яку назвали "Естер — чудова свиня". Книга користується популярністю у Нью-Йорку і не лише там. Крім того, історія Естер лягла в основу фільму. Ось так домашня свиня стала голлівудською зіркою і улюбленицею глядачів.
Естер не припиняє щодня дивувати своїх власників. Стів стверджує, що їх свиня набагато розумніша за деяких собак. Вона дуже товариська і пустотлива. Естер швидко знайшла спільну мову з двома собаками у будинку. Зараз між ними дружні стосунки.
У Естер навіть є особиста сторінка в Instagram, тому всі охочі можуть спостерігати за її успіхами. Власники свині із задоволенням викладають у мережу милі знімки Естер, де вона або спить або грає з іншими домашніми вихованцями. На сторінку свинки підписані більше 250 тисяч користувачів. Чи це не популярність?
Вони ніколи не шкодували про свій вибір.