Ключі до щастя за східною мудрістю

Трапляється, що людина іноді може захворіти, якщо у неї незадовго до цього був із кимось конфлікт. Або вона втомлюється через те, що хтось у родині її постійно ображає й ображає. А може, людина боїться розпочати не тільки щось нове, але і те, що вона вміє робити. Причиною може бути те, що хтось поволі вселяє думку про те, що ви нездатний довести все до пуття. Чому все так відбувається? Чому щастя так важко досяжне?
Думки та дії "рулять"
Виявляється, багато хвороб, сумний стан і нещастя, а також гнів і незадоволеність власним життям є результатом думки і дії людини. Досить часто забуваємо про найбільш важливі речі, турбуючись про матеріальні недоліки. Проте ж найголовніше — жити з самим собою в гармонії, інформує Ukr.Media.
Один мудрий старець колись сказав, що існує всього лише три речі, які лежать в основі нашого життя. Цифра три володіє сакральним значенням майже у всіх релігіях і культурах свіТаке золоте панування всього лише трьох речей здатне розкрити сутність вічних цінностей, які є суттю нашого творіння.Якщо дотримуватися цього, можна дізнатися секрет щастя. Тоді людина побачить і відчує, як його життя стає кращим.
Про східну мудрість
Є дуже важливе правило трьох речей. І його потрібно знати для власного добробуту (і йдеться тут не тільки про матеріальний аспект життя).
  • 3 речі, які ніколи не зможуть повернутися, — час, слово і можливість.
  • 3 речі, які ні за яких умов не можна втрачати: честь, надію та душевний спокій.
  • 3 речі, які в житті кожної людини найцінніші: любов, віра та довіра.
  • 3 речі в житті ненадійні: влада, успіх, стан.
  • 3 речі, які можуть визначити людину: чесність, робота, досягнення.
  • 3 речі, які здатні зруйнувати людину: вино, гордість, гнів.
Найважче вимовити 3 пропозиції: "Я тебе люблю", "Вибач", "Допоможи мені".
Що треба робити з цими знаннями?
Тепер зрозуміло, що це за правила та як вони звучать? Адже і правда, на перший погляд, вони дуже прості, але. Проте за цією простотою ховається справжня східна мудрість. І саме вона буде допомагати людям.
Щоб щасливих людей стало більше, треба поділитися цими тезами з друзями та близькими. Ключем до щастя людини стануть її дії та ставлення її до самої себе й оточуючих. Не можна допускати, щоб ці ключі вкрилися іржею!