Гороскоп на 25 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Овен
Цей день Овнам варто провести з другом або з однодумцями. Якщо не можна зустрітися особисто, підійде дистанційний зв'язок. Добре обговорювати новинки, сенсації, прогресивні ідеї. Можливо незвичайне знайомство, що впливає на майбутнє. Обстановка сприятлива не тільки для дружніх бесід, але і для спільних дій: старту спільного бізнесу або експерименту, проявів солідарності, командних ігор, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельці небайдужі до конкретної особистості та її персональної думки. Особливо, думки однодумця, члена сім'ї, команди або цільової групи: друга, батьків, учителя, дитини, начальника, особистого кумира, ведучого улюбленої програми. Але не менш сильна ваша потреба озвучити власний погляд на тему. Хід спілкування непередбачуваний, ви і співрозмовник можете говорити про одне різними словами.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам корисно визначитися з новим напрямком своїх інтересів, програмою навчання або дослідження, маршрутом подорожі. Не менш важливо знайти відповідного вчителя, наставника — або товариша, попутника. День підходить для вибору туру, замовлення транспорту, квитків, доставки товарів. Близнюкам, які перебувають за кордоном у малознайомій країні, може знадобитися гід, водій або перекладач.
Рак
Сьогодні Ракам зірки радять не зациклюватися на своїх особистих проблемах і більше спілкуватися з людьми. Корисно бути в курсі соціальних подій, фінансових і податкових новин. Добре, якщо у вас є друг, з яким ви можете поговорити в неформальній обстановці на злободенну тему. Не варто прив'язуватися до одержуваної інформації емоційно, щоб запрограмувати себе на найгірший сценарій.
Лев
Сьогодні Левам знадобиться вміння вести діалог у неформальному стилі і утримувати чужу увагу. День може ознаменуватися стихійним виступом перед аудиторією, новим знайомством, незапланованою бесідою з близькою людиною. Доля може подарувати вам потенційного друга чи партнера, оригінального співрозмовника, дотепного опонента. Значуща доба для консультантів, посередників, публічних персон.
Діва
Дівам варто звернути увагу на нову інформацію і нових людей. Залишатися відкритими для спілкування і прогресу важливо подвійно, якщо ви чогось вчитеся або вчите інших, міняєте роботу, оновлюєте звичний уклад, поправляєте здоров'я нетрадиційним методом, зайняті програмуванням або обслуговуванням електронного обладнання. У вас може з'явитися нове коло завдань, колега, підлеглий або підопічний.
Терези
Терезам не варто відкладати пошуки в новому напрямку, зустрічі з однодумцями, обговорення творчих ідей, новинок, знахідок. Саме час поговорити з дитиною, з другом по захопленню, подорожі чи навчанні, з колегою по грі або мережного проекту. Багато цінної нової інформації отримають фрілансери, журналісти, програмісти, менеджери, представники комунікаційних, наукових і творчих професій.
Скорпіон
Скорпіонам варто прислухатися до слів члену родини, до думки друга, партнера, клієнта, роботодавця, власника житла. День вдалий для обговорення домашніх і корпоративних планів. В сім'ї або групі може з'явитися свій «спікер». Для вашого виступу це не ідеальний момент, але якщо вам є що сказати, то мовчати не варто. Важливо уникати формальностей, говорити в доброзичливій демократичній манері.
Стрілець
Стрільцям варто витратити цю добу на прокладання нових маршрутів, на вибір засобів пересування, зв'язку або навігації. Сьогодні добре налагоджувати контакти, шукати компаньйонів. Можна закласти цикл зустрічей або поїздок на місяць. Новини зажадають від вас швидкої реакції. Якщо ви ведете неактивний спосіб життя, буде корисна легка розминка: фітнес, прогулянка з вихованцем, коротке спонтанне відрядження.
Козоріг
Козорогам не варто відразу відкидати нові варіанти платежів і взаєморозрахунків. Не завадить ознайомитися з новинками у сфері електроніки, програмного забезпечення та засобів зв'язку. Нові нетрадиційні пропозиції можуть виявитися незвичними і не дуже зручними, але ви цілком можете адаптувати їх для своїх тимчасових потреб в найближчі тижні. У спілкуванні краще уникати шаблонних фраз і канцеляризмів.
Водолій
Водоліям день дозволяє заявити про себе, «прозвучати». Момент важливий подвійно, якщо ви лектор, журналіст, популяризатор, блогер, коуч, дослідник, зайняті у сфері комунікацій або мережевого бізнесу. Не варто упускати випадок висловитися і в побуті. Сьогодні в ціні оригінальність думки і вільна манера мови, але краще знати міру. Не варто сподіватися лише на свою харизму, корисно підкріпити заяви справою.
Риби
Сьогодні Рибам корисно бути в курсі новин. День дозволить задовольнити цікавість, почерпнути інформацію з вільних і нетрадиційних джерел. Не завадить вислухати друга або випадкового співрозмовника. Якщо ви чимось стурбовані, вам поверне рівновагу інформованість, але не варто проявляти свій інтерес відкрито. На тему, яка хвилює краще розмовляти віч-на-віч або в анонімному мережевому форматі.​