Цікава нумерологія: якщо у вашій даті народження є нуль

Прийнято вважати, що нуль – це «нічого». І що тепер: людям з великою кількістю цієї цифри всі шляхи закриті? Вони нічого з себе не представляють?
В нумерології нуль – одна з найкращих цифр: це нові можливості, це відкриття простору, це завжди щось нове, і тільки вам вирішувати, ніж ви заповните цей свій щасливий нуль.
Кажуть, що Всесвіт не бачить нулів. Це тому, що це він сам і є нуль. Який запит ви посилаєте у Всесвіт, тим він  і відгукується, тим і заповнюється ваш нуль. Розумієте?
Якщо в нумерологічній матриці людини немає нулів, то часом може знадобитися багато зусиль, щоб гармонізувати її, щоб «змінити» цифри місцями, щоб зробити «реконструкцію» особистості. Людина буде купатися в своїх слабких сторонах, шукати їх, аналізувати і переробляти себе. Набагато легше «робити з нуля, ніж переробляти». Ви будуєте нове, ви заповнюєте себе тим, що вам не вистачає.
Якщо у вашій даті народження багато нулів (наприклад, 02.04.2001), то перед вами відкривається ціле море можливостей. Будь-яку відсутню якість вам буде придбати набагато легше, ніж тому, у кого немає нулів: йому-то треба переробляти одне в інше.
У цьому сенсі наступив 2020 рік – час руху і можливостей. Найголовніше – не втрачайте шанси, йдіть завжди вперед, розвивайтеся, навчайтеся, думайте, плануйте, дійте.
За матеріалами