Гороскоп на 10 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Початок дня Овнам варто присвятити роботі. Добре займатися завершенням важливих проектів. На кожному етапі рекомендується проявляти ретельність і системність, не залишаючи навіть дрібних сліпих плям. У другій половині доби головним завданням може стати дотримання балансу у відносинах. Варто подумати, чи не пора перейти до менш формальної взаємодії з тими, з ким встигли спрацюватися і подружитися, інформує Ukr.Media.
Телець
На початку дня Тельцям для успіху досить дотримуватися своїх особистих цінностей, реалізовувати таланти і не зраджувати своїм природним якостям, наприклад, практичності. У другій половині доби життя піддасть перевірці ваше вміння підтримувати соціальні зв'язки. Не виключено, що від цього буде залежати ваша подальша кар'єра. Варто цінувати дружні контакти з колегами, клієнтами, підлеглими.
Близнюки
Близнюкам варто почати день з дрібних домашніх і службових турбот. Особливу увагу варто приділити уточненню меж, визначенню прав і обов'язків: від цього залежатиме безпека особистої території або стабільність в кар'єрі. До вечора зросте товариськість, стане ясніша перспектива особистих відносин. Пора подумати про завершення деяких сюжетів або їх переведення на наступний логічний рівень.
Рак
На початку дня Ракам краще займатися завершенням справ. У другій половині дня бажано підтримати рівновагу у відносинах, стежити за дотриманням договору на спільній території. Пора шукати нову точку опори, так як звичний сценарій незабаром може змінитися і стати менш передбачуваним. Не виключений розпад союзу, перегляд правил. В результаті, ви можете не тільки отримати свободу, але і позбутися захисту.
Лев
У першій половині дня Левам краще займатися рядовими покупками та іншими поточними практичними справами. Не завадить знов переглянути свій список витрат: настав час викреслити з нього деякі пункти. Друга половина дня допоможе перейти на невимушене спілкування. Може надійти підсумкова новина чи підтвердження, намітитися фінальний етап дискусії або перегляд колишнього договору.

Діва

На початку дня Діви можуть дозволити собі бути егоїстами. На головне місце можна поставити власні звички і дрібні забаганки. Знайомий порядок речей незабаром зміниться, але поки ви можете триматися колишнього розкладу. У другій половині дня доведеться врахувати не лише свої потреби, але і чужі права, смаки, потреби. Можуть визріти зміни у фінансовому договорі з банком, партнером або посередником.
Терези
Терезам варто планувати свої ініціативи на другу половину дня. При цьому важливо заздалегідь вжити заходів обережності, щоб не спровокувати конфлікт інтересів. Загальна ситуація натякає на позбавлення від обридлих обмежень — але зірки попереджають, що процес звільнення від рабства і ланцюгів може стати досить довгим. Поки в силі старі жорсткі правила, вам краще сумлінно їх дотримуватися.
Скорпіон
Скорпіонам варто взятися за справи раніше, щоб якомога більше встигнути до полудня. Перевагу краще віддати завершенню довгострокових проектів. Небезпечно відкладати задумане: захист і опора, до яких ви звикли, незабаром можуть зникнути. У другій половині дня не варто робити нічого ні наодинці, ні в тандемі з ким-небудь. Не завадять заходи обережності проти технічних збоїв і травм.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям краще обмежитися необхідними діями, які диктує план або борг. Варто додати в цей список заходи щодо підтримки здоров'я і «боєздатності». Друга половина дня зніме зайві формальності, але не додасть ясності. Не варто поспішати з різкими змінами, новими ініціативами — наприклад, зі вступом в іншу групу, зміною професії чи відкриттям партнерського проекту.
Козоріг
Козорогам пора подвоїти увагу до зовнішніх подій: будь-які зміни ґрунтовно зачіпають їх особисті інтереси. Плановими заходами краще займатися на початку дня. У другій половині доби удача вас зрадить. Варто утриматися від ініціативи, зайвої активності і войовничості, остерігатися порушення балансу в партнерстві. Небезпечно вплутуватися в суперечку, вирішувати питання професії, посади, кар'єри.
Водолій
Цей день навряд чи принесе Водоліям удачу, безпеку або простір для дій, зате подарує ясність думки. На питання, які вас турбували протягом останніх тижнів, нарешті знайдуться відповіді. Якщо вам захочеться з кимось поділитися або дізнатися останні новини, доведеться почекати другої половини дня: в цей час буде простіше встановити зв'язок, а деякі люди і відомості знайдуть вас самі.
Риби
Сьогоднішні події змусять Риб бути обачнішими у виборі друзів і партнерів. У вже існуючих відносинах назрівають зміни, підсумок яких поки нелегко передбачити в деталях. Зірки радять не поспішати з укладенням договору та розподілом ролей, не примикати на постійній основі до груп і спільнот. Життя може незабаром змінити ваш погляд на дружбу, рівність чи справедливість.