Ти завжди маєш право піти… Пам’ятай про це

Tи маєш право піти з будь-якої ситуації, в якій ти себе не бачиш. Ти маєш право піти з будь-якої життєвої історії, в якій ти собі не подобаєшся.
Ти маєш право виїхати з міста, який заглушає твій світ, а не дозволяє сяяти яскравіше, ти маєш право зібрати валізи і почати все спочатку в іншому місці, ти маєш право змінити своє життя.
Ти маєш право піти з роботи, яку ти ненавидиш, навіть якщо весь світ говорить тобі цього не робити. Ти маєш право шукати те, що мотивує тебе вставати щодня з ліжка до кінця життя.
Ти маєш право піти від того, кого ти любиш, але хто погано з тобою поводиться. Ти маєш право ставити себе на перше місце і йти, якщо ти намагаєшся знову і знову, але нічого не змінюється.
Ти маєш право піти від поганих друзів, ти маєш право оточити себе любов’ю, людьми, які підтримують тебе і допомагають. Ти маєш право брати ту енергію, яка тобі потрібна в житті.
Ти маєш право пробачати себе за великі і маленькі помилки, ти маєш право бути доброю до себе, дивитися в дзеркало і подобатися собі. Ти маєш право звільнити себе від своїх же очікувань.
Іноді ми думаємо, що піти – це погано, немов це означає здатися і опустити руки. Але іноді піти – це найкраще, що ви можете зробити для себе.
Джерело