Речі в будинку , що прирікають на самотність

Багатьом сучасним людям не з чуток знайома проблема самотності. Чимало чоловіків і жінок страждають від невпорядкованого особистого життя, відсутності сім'ї, дітей. Фахівці в області фен-шуй стверджують, що причину цієї проблеми слід шукати у власній оселі, інформує Ukr.Media.
Виявляється, багато самотніх людей тримають у себе вдома чимало негативно заряджених предметів, які позбавляють їх щастя у коханні і заважають знайти свою другу половинку. Прибравши їх з квартири, можна налагодити особисте життя і позбавитися самотності.
І фен-шуй, і народні прикмети говорять, що в будинку незаміжньої дівчини або холостяка не повинно бути речей, які притягують до свого власника самотність. А саме:
Непарних предметів
Речі, що не мають пари, позбавляють свого власника везіння в амурних справах. Їх просочує негативна енергія, що перешкоджає щастю в особистому житті. Якщо людина не хоче залишитися самотньою на все життя, її терміново потрібно позбутися непарного предмета, або купити другий, щоб створити пару.
Наприклад, не можна тримати вдома 1 подушку, 1 стілець, 1 чашку. В такому житлі щасливого любовного союзу не побачиш. Щоб знайти пару, холостяку або незаміжній дівчині слід поставити біля столу 2 стільці, купити пару однакових горняток. На ліжку повинно бути 2 подушки — для себе і для своєї другої половини. Цей прийом допоможе їм швидше з'явитися в житті самотньої людини.
Дуже погано тримати у себе вдома подвійну річ, яка втратила свою пару (шкарпетки, рукавиці, сережки тощо). Від неї треба якомога швидше позбутися. Володіння таким предметом загрожує не лише невпорядкованим особистим життям, але і життєвими негараздами.
Для залучення до себе удачі у коханні, бажано прикрасити будинок статуетками у вигляді пари голубків, качечок-мандаринок, лебедів. Ці дрібниці допоможуть швидше знайти собі пару. Згідно давньокитайського вчення фен-шуй, вони обдарують свого власника взаємною любов'ю і щастям.
Певні предмети в будинку парними бути не можуть (диван, ліжко, стіл). Зовсім необов'язково купувати другий стіл, щоб налагодити особисте життя. Досить поставити стіл, місця за яким буде достатньо для двох людей.
Картин і постерів, що зображують одну людину
Подібні зображення накликають на мешканця квартири самотність, прирікають його на відлюдницький спосіб життя. Фен-шуй пояснює це переважанням в будинку або жіночої, або чоловічої енергії. Щасливе сімейне життя складається в тому будинку, де є баланс між інь і ян. Зрівноваживши ці енергії, можна налагодити особисте життя.
Особливо невдалі картини, на яких зображена самотня, нещасна, хвора людина. Такі предмети декору загрожують мешканцеві будинку не лише самотністю, але й проблемами зі здоров'ям, фінансовими труднощами та іншими неприємностями.

Якщо людина хоче назавжди забути про самотність, її слід повісити на стіну картину, що зображає закохану пару. Добре працюють парні зображення птахів (голуби, лебеді, лелеки, качки), а також натюрморт з півоніями.
Шпалер, меблів, текстилю «жіночого» забарвлення
Чимало дівчат залишаються самотніми через прагнення оформити власне житло у типово жіночих тонах. Вони надають перевагу шпалерам, меблевій оббивці, домашньому текстилю з ніжним дівочим забарвленням (рожевим, бузковим, салатовим, білим). Це призводить до порушення балансу між чоловічою і жіночою енергіями, переважанням інь. З цієї причини чоловік почуває себе дискомфортно у такому «дамському» житлі і в ньому не приживається.
Вирішити проблему можна, розбавивши колірну палітру оформлення житлового приміщення відтінками, що несуть енергію ян: жовтим, помаранчевим, червоним, коричневим. Цей нехитрий прийом допоможе дівчині швидше зустріти судженого.
Рукоділля в спальні
Від самотності нерідко страждають дівчата, які захоплюються рукоділлям (в'язанням, шиттям, вишиванням). Проблему створюють залишені на виду разом з незакінченою річчю голки, спиці, ножиці. Гострі предмети небезпечно залишати на загальному огляді. Найбільшу небезпеку вони несуть, якщо знаходяться поруч з ліжком. Подібні речі не лише позбавляють дівчину щастя у коханні, але і провокують сварки з іншими мешканцями квартири. Вони також можуть стати причиною появи проблем зі здоров'ям.
Незавершеному шиттю не місце не лише в спальні незаміжньої жінки, але і щасливого подружжя. Ці предмети будуть провокувати скандали між чоловіком і дружиною. Спальня — не місце для колючих і ріжучих предметів. Цієї мудрості нас учить фен-шуй.
Порожнього посуду
Залишені на виду порожні тарілки, чашки, вази позбавляють мешканця квартири не лише щастя у коханні, але і достатку в домі. Вони обіцяють порожнє життя, самотність, бідність.
Не можна залишати порожнім не лише посуд, але навіть тюбики і флакони з-під косметичних засобів. Від порожньої склотари і пластикових ємностей слід терміново позбуватися, щоб потім не страждати від невпорядкованого особистого життя і жебрацького існування.
Щоб у хаті все було гаразд, слід тримати на виду вазу, заповнену вщерть цукерками, монетами, зерном і пелюстками троянд. Такий об'єкт допоможе знайти і щастя у коханні, і матеріальне благополуччя.
Прибравши зі свого будинку негативно заряджені предмети, які притягують його мешканцям самотність, можна змінити життя на краще і відкрити себе для любові і щастя. Принаймні, так стверджує давньокитайське вчення фен-шуй.