У Тячеві пройшов ювілейний новорічний турнір на Кубок федерації греко-римської боротьби (ФОТО)


30 грудня у спорткомплексі «Спортивна арена «Тячів» пройшов ювілейний турнір на кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби серед дітей та кадетів. Цього разу у змаганнях взяли участь близько 140 учасників  з семи населених пунктів Тячівського району, зокрема, Тячева, Тячівки, Руського Поля, Буштина, Тересви, Грушова та Ганичів. Серед учасників - як новачки, які лише розпочинають свій шлях у спорті, так і досвідчені титуловані борці, учасники всеукраїнських та обласних змагань.  Спортсмени мірялися силами у чотирьох вікових групах: 2009-2010 р.н., 2007-2008 р.н., 2004-2006 р.н., 2001-2003 р.н.

Головним суддею змагань був старший тренер Тячівською ДЮСШ та області, майстер спорту Йосип Болдижар.

Юних борців, їх тренерів та батьків із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим привітав помічник народного депутата України Василя Петьовки Михайло Штефко, який побажав присутнім міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя у домівках, а дітям – успіхів  у навчанні та подальших спортивних досягнень. 

Вдячність на адресу народного депутата Василя Петьовки, який протягом багатьох років підтримує розвиток цього виду спорту на Тячівщині, прозвучали від директора Тячівської ДЮСШ Василя Варги та старшого тренера відділення греко-римської боротьби Йосипа Болдижара.

Змагання були цікавими, азартними і видовищними. Всі учасники запекло боролися на килимі, щиро раділи перемогам та хвилювались через поразки. За результатами поєдинків визначились найсильніші. 

У загальному заліку перше місце і «золотий Кубок» виборола команда Тячева, «срібний»  – у команди Ганичів, а «бронзовий» – у команди Тересви. 

















Tyachiv.com.ua