Навчальний процес на Тячівщині відновиться з понеділка

??
У понеділок, 19.02. 2018 р, після карантину, який був введений в районі у зв'язку із спалахом кору, в навчальних закладах буде відновлено навчання. 
Саме таке рішення прийнято сьогодні 13.02.2018 р на засіданні протиепідемічної комісії при Тячівській державній адміністрації, яку провів голова РДА Василь Дем'янчук, за участі голови районної ради Івана Фабриція. 
Напередодні було проведено нараду з керівниками медичних закладів району, де було проаналізовано динаміку захворюваності на кір. Ситуація поки що невтішна, якщо кір відступає, то різко зростає кількість хворих на грип та ГРВІ, особливо серед дитячого населення. Тому комісією було вирішено продовжити  карантин ще до кінця цього тижня. 
Також медикам району буде доручено активізувати профілактичні заходи, щеплення і провести подворове обстеження всіх дітей, які перехворіли або ж контактували з хворими. 
Питання відновлення роботи дошкільних навчальних закладів рекомендовано розглянути місцевим органам влади і прийняти рішення з урахуванням ситуації захворюваності на території ради. 
Також на засіданні комісії зазначено про недостаність вакцин, з приводу чого буде надіслано прохання до обласного керівництва щодо їх забезпечення для щеплення населення. 

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


??