На Тячівщині сталися дві пожежі


Перше повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку Тячівського району 17 лютого о 03:14. Осередком загорання стала надвірна споруда в смт Тересва на вул. І.Франка, повідомляє У ДСНС Україна у Закарпатській області.
За вказаною адресою поспішили бійці місцевої пожежної команди, що дислокується в цьому населеному пункті та професіонали 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
О 03:41 вогнеборці пожежу локалізували та о 04:00 повністю ліквідували. Наслідком пожежі стало знищення 35 кв. м крівлі будівлі.
А вже о 15:05 до тячівських вогнеборців повідомили, що в с. Нижня Апша на вул. Леніна загорівся житловий будинок. Для ліквідації пожежі на місце прибули вогнеборці місцевої пожежної команди смт Солотвино та рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Пожежу локалізували о 15:45. Ще 15 хвилин рятувальникам знадобилося для повної її ліквідації. Вогнем було знищено 18 кв. м покрівлі та пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку.
В обидвох випадках причина виникнення пожежі встановлюється. Загиблих та травмованих на подіях не було. Завдяки вправним та професійним діям бійців ДСНС, будівлі були врятовані від реальної загрози знищення вогнем.