На Тячівщині збили 15-річну дівчинку: дитина в реанімації

??На Закарпатті збили 15-річну дівчинку: дитина в реанімації
У селі Калини Тячівського району житель Дубового наїхав на неповнолітню місцеву мешканку. Дівчинка госпіталізована. За фактом триває слідство.

Вчора, 28 травня, о 20:20, на лінію «102» надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що до медзакладу доставлено 15-річну дівчинку, яка постраждала в ДТП.

На місце ДТП прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що 28-річний житель смт.Дубове на автомобілі «Mercedes-Benz Sprinter» рухався в напрямку села Ганичі. На вулиці Джона Ленона в селі Калини водій наїхав на дівчинку, яка переходила дорогу по стороні руху автомобіля. 

Внаслідок ДТП дівчинка отримала численні травми і госпіталізована в реанімаційне відділення Тячівської районної лікарні.

Автомобіль вилучили та доставили на спецмайданчик Дубівського відділення поліції. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті збили 15-річну дівчинку: дитина в реанімації

??