З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей відбувся районний фестиваль «Юні таланти Тячівщини»



Сьогодні 1.06.18 р в м.Тячів на площі Поштовій відбувся районний дитячий фестиваль «Юні таланти Тячівщини», на якому  були представлені  кращі колективи та виконавці, переможці районних, обласних, Всеукраїнських конкурсів і фестивалів.
Святкове дійство було приурочене до Міжнародного дня захисту дітей і проводиться вже в п'ятий раз на території району.
Учасників дійства прийшли привітати керівництво Тячівської державної адміністрації - в.о голови РДА Михайло Полажинець,  заступник голови Віктор Погар та керівник апарату Богдан Макусій, а також начальник відділу культури РДА Василь Гудак. Поважні гості свята відмітили його важливість та побажали юним обдаруванням успіхів у звершенні найзаповітніших мрій, щасливого дитинства  і мирного неба над головою.
Після чого свої музикальні таланти, артистичні та танцювальні здібності  демонстрували вихованці Тячівської, Ганичівської, Буштинської, Нересницької,Тересвянської,   Дубівської, Солотвинської, Нижньоапшанської школи мистецтв району, Тячівського центру дитячої та юнацької творчості, Тячівського приватного навчально-виховного комплексу "Щасливе місто"  та клубних закладів, будинків культури сіл: Угля, Лопухово, Руське Поле.  
Учасникам дитячого фесту ведуча,  провідний бібліотекар центральної дитячої бібліотеки Ганна Сасин вручила спеціальні дипломи, а вдячні глядачі нагороджували всіх гучними оплесками.
Також учасників дійства та юні глядачів організатори запрошували долучитись до творчості і намалювати на папері свою мрію. У фойє діяла виставка малюнків від вихованців відділу образотворчого мистецтва дитячих шкіл мистецтв району.  На сцені була розміщена книжкова виставка "Щасливе дитинство",  яку оформили працівники районної дитячої бібліотеки. Вони ж по  завершенні свята запросили учасників фестивалю та всіх бажаючих на розважальну ігрову програму і святкову дискотеку.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації