У Тячеві відбулося урочисте зібрання з нагоди 27-річниці Дня незалежності України


Сьогодні 23.08.18 р в РБК відбулося  урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 27-річниці Дня незалежності України.
       Розпочалося свято музичною композицією "В сім’ї єдиній" у виконанні  хору та оркестру  викладачів дитячих шкіл мистецтв (диригент Олеся Сасин).  
        Право покласти квіти до монументу Героям Революції Гідності та пам’ятника Тарасу Шевченку було надано представникам РДА, районної та міської рад, а також ветеранам антитерористичної операції. 
        Відтак до вітального слова було запрошено голову районної державної адміністрації Василя Дем'янчука, який відмітив історичну важливість проголошення незалежності України  і закликав усіх об'єднати зусилля  задля процвітання та зміцнення нашої суверенної держави.
        До привітань також приєдналися:  Тячівський міський голова Іван Ковач, священнослужитель греко-католицької церкви Юрій Пайтина з смт Тересва, а також представники чеської делегації з Краловеградецького краю, які навідались на Тячівщину.  
        Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження окремих осіб почесними грамотами та подяками РДА та ОДА, міської ради, цінними подарунками від голови РДА Василя Дем'янчука.
      Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність України.
        Працівники культури підготували святковий концерт за участі кращих мистецьких колективів та сольних виконавців району, аматорів сцени. Прозвучали композиції «Україно!» (вик Віталія Голубка),  «Україна – це  ми»  (вик. Златослава Носа)  «Батьківщина» ( вик. Анастасія Стець та Вікторія Бедей ), «А в нас небо синє» (вик. Віталій Горбей ) та ін.
        Приємним є той факт, що чимало учасників дійства були одягнені у вишиванки, чим висловили свою громадську позицію і  любов до рідної України.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації