На Тячівщині протягом вихідних патрульні затримали трьох п'яних водіїв

foto
За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Тячівському, Великоберезнянському, Берегівському, Виноградівському, Рахівському районах.
Трьох п’яних водіїв виявили за вихідні працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району. У селі Кольчино вони зупинили автомобіль марки «Оpel Vеctrа» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель села Крите Мукачівського району, який вже позбавлений судом права керування. Тепер він знову перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 3,37 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.
У селі Кальник Мукачівського району вночі поліцейські зупинили мікроавтобус марки «Оpеl Vіvаrо», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом чужого автомобіля перебував житель села Медведівці в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.
У селі Страбичово Мукачівського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль марки «Fоrd», на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував житель села Горонда, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 1,53 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та  відсторонили водія від керування.

У селі Дубрівка Ужгородського району сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2107» ударив ззаді припаркований на узбіччі автомобіль марки «Fіаt Ducаtо». Керував автомобілем житель міста Ужгород, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав документів на право керування. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків працівники групи реагування патрульної поліції  склали на правопорушника адміпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення.
У Великому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак.  За кермом чужого автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження  медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали  відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.     
У селі Угля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчування він відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селищі Солотвино поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Rоvеr» іноземної реєстрації, який не зупинився на вимогу знака про зупинку. За кермом іномарки перебував житель села Руське Поле Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,39 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У Тячеві працівники поліції зупинили автомобіль марки «Mercedes Sprіntеr», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Бедевля Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія та відсторонили його від керування. 
У Виноградові поліцейські з групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Mercedes Sprіntеr», який розпочав розворот посеред дороги, створивши перешкоду іншим учасникам руху. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпртоокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  
Другий п’яний водій керував у Виноградові незареєстрованим скутером без захисного шолома. Чоловік не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що працівники поліції в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння й відсторонили водія від керування.
У селі Богдан Рахівського району працівники поліції зупинили незареєстрований скутер, за кермом якого перебувала місцева жителька. Жінка-водій не мала водійського посвідчення і перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у неї виявили 2,36 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Нетверезих водіїв за минулі вихідні виявили також працівники поліції Берегівського та Хустського районів.
 Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області