Мешканець Тячівщини потрапив до лікарні внаслідок ДТП

​Працівники Тячівського відділу поліції розслідують дорожньо-транспортну пригоду, у якій постраждав велосипедист. Потерпілого з травмами доставили до лікарні. Автомобіль порушника помістили на спецмайданчик відділу.
Вчора, 15 листопада, близько 19.40 год, до поліції Тячівщини надійшло повідомлення від медиків швидкої меддопомоги про дорожню автопригоду з потерпілими на вулиці Лазівській.
На місці аварії поліцейські слідчо-оперативної групи відділу встановили попередні обставини пригоди. Як з’ясували поліцейські, 34-річний водій автомобіля марки «ВАЗ 2106», рухаючись по вулиці Вишневій у напрямку села Тячівка, здійснив наїзд на велосипедиста. Потерпілий 27-річний місцевий мешканець з численними травмами доставлений до місцевої лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арешмайданчик відділу поліції. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, в рамках досудового розслідування поліція з’ясує всі обставини та причини аварії.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
​​