Черговий транш «бебі-боксів» одержав Тячівський район

Майже півтисячі «пакунків малюка» отримав Тячівський район.

Черговий транш одноразової натуральної допомоги надійшов до Тячівського управління соцзахисту населення.
Нагадаємо, «бебі-бокси» в Україні почали видавати породіллям, які народили після 1 вересня цього року. Вартість кожного пакунку – 5 тисяч гривень, їх зможуть отримати усі, незалежно від матеріального статку. Так, з 1 вересня 2018 року 446 новонароджених Тячівського району вже скористалися подарунками. Решта бебі-боксів очікують на своїх власників.
Каміон з пакунками малюка прибув на Тячівщину. Черговий транш – а це 462 бейбі-бокси отримало Тячівське управління соцзахисту населення. Усі породіллі Тячівщини, які народили після 1 вересня 2018 року, незалежно від матеріального статку отримують пакунки малюка.
Підгузки, вологі серветки, іграшки, білизна, засоби догляду за немовлям та породіллям і багатокорисного у кожному пакунку малюка. Вартість такого бейбі-бокса – 5 тисяч гривень.
Нагадаємо, програма надання одноразової натуральної допомоги при народженні дитини стартувала в Україні з 1 вересня 2018 року. За цей час загалом на Тячівщині 446 малюків отримали бейбі-бокси при народженні. Решта пакунків малюка – у очікуванні своїх майбутніх власників.