“Олімпійські лелеченята” Вільховецької громади - відомі результати змагань

 На подвір’ї Вільховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, 4 квітня було весело і надзвичайно людно - відбувся спортивно-масовий захід “Олімпійське лелеченя” серед школярів 12-14 років.  

 

У заході брали участь 5 команд з різних шкіл громади: Вільховецької, Добрянської, Вільховецько-Лазівської, Вільхівчиківської, Раківської.

 

 

Головне завдання заходу - надихнути молодих людей долучитися до спорту та жити за олімпійськими цінностями: дружби, взаємоповаги, солідарності, формувати навички і культури здорового способу життя, долучатися до активних занять фізичною культурою та спортом,  підготовувати підростаюче покоління до високопродуктивної праці.

 

На початку заходу учасників привітав директор Вільховецької загальноосвітньої школи - Михайло Дьордяй, який представив суддівську колегію,  на чолі з вчителем фізкультури Бібен Василем Івановичем, та побажав успіхів і чесних змагань командам.

Розпочалося змагання з жеребкування, яке визначило послідовність виступів команд. Перед командами постали 4 завдання:

 

 

 

1. Презентувати свою команду.

2. Показати свою ерудованість на олімпійській вікторині.

3. Пройти спортивні естафети.

4. Позмагатися у командній грі - волейбол.

 

Турнірна таблиця спортивно-масового заходу “Олімпійське лелеченя”

 

Назва команди

Представлення команди

 

(місця)

Олімпійська вікторина

(місця)

Спортивна естафета

(місця)

Волейбол

 

(місця)

Загальний бал

 

(місця)

1.

Раківська ЗОШ І-ІІ ступенів

4

4

5

3

5

2.

Вільхівчиківська ЗОШ І-ІІ ступенів

2

3

4

4

3

3.

Вільховецька ЗОШ І-ІІІ ступенів

1

1

2

2

2

4.

Добрянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

1

2

1

1

1

5.

Вільховецько-Лазівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

3

5

3

4

4

 

“Олімпійське лелеченя” - це маса емоцій: задоволення, здоровий конкурентний дух, уболівання, сльози та радість. Особливо до душі дітям прийшлися спортивні естафети: вести м’яч, бігти з перепонами, повзти на чотирьох, чи стрибати у мішку - все це весело, жваво і з охотою виконували школярі.  

Першість вибороли учні Добрянської школи, які представлятимуть Вільховецьку громаду на обласному конкурсі “Олімпійського лелеченяти”. Бажаємо продуктивної підготовки до нових змагань і впевненої перемоги!