Оприлюднено прізвища п′ятьох людей, які загинули на Тячівщині

Вчора, 11 червня, в результаті сходу селевого потоку перекинувся автомобіль ЗІД, внаслідок чого загинули двоє працівників ДП «Тячівське ЛГ» та троє мешканців села Тарасівка. 
 
Як повідомила Тарасівський сільський голова Любов Руснак, усі загиблі мешкали у Тарасівці.
Трагедія сталася в урочищі Пригудин. Після обіду в селі пройшла сильна гроза з градом. А в місцевості, де перебували тарасівчани, у гірській ущелині протікає потік, що в негоду швидко стає повноводним. Через деякий час тіло одного з загиблих помітили місцеві мешканці за кілька км від місця трагедії, в ріці на території села Підплеша, та повідомили в поліцію.

Встановлюючи особу загиблого, вище за течією знайшли тіло ще одного загиблого. Найстарший серед загиблих – Іван Магей, підприємець, депутат сільської ради, 1963 р.н. Також загинув його син – працівник ДП «Тячівське ЛГ» Іван Магей, 1991 р.н. У нього залишилось двоє малолітніх дітей.
У числі загиблих – працівник ДП «Тячівське ЛГ» Іван Сасин, 1964 р.н., мешканці Тарасівки Микола Сасин, 1981 р.н. (залишилось двоє дітей) та Іван Мацола, 1992 р.н. Тіло останнього загиблого було знайдене на місці трагедії, біля автомобіля вже вночі. Село шоковане жахливою трагедією. Коли поховають загиблих, поки невідомо.