Теребля відсвяткувала 1127 річницю від першої писемної згадки про село


Цієї неділі 30.06.19  в селі  Теребля відбулося грандіозне дійство - святкування 1127 років від першої писемної згадки про село. 
На свято завітав керівник   апарату Тячівської державної адміністрації Богдан Макусій, який привітав усіх присутніх з Днем села та вручив окремим мешканцям грамоти від голови райдержадміністрації за активну громадську позицію та вагомий внесок у  розбудову населеного пункту.  Побажав розквіту та добробуту громаді,  наснаги для звершення добрих справ, миру, щастя, добра і благополуччя. 
Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Руслан Янчій та   подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади й беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування та спонсорам свята. 
Організатори  підготували насичену розважальну програму: велозабіг, конкурс вишиванок та малюнка на асфальті, майстер-класи, квести та інші забави. 
Також відбувся  гала - концерт за участі народного артиста України Івана Поповича та заслуженого артиста України Івана Пилипця. Масові гуляння тривали до пізньої ночі і завершились гарним настроєм та незабутніми враженнями для учасників святкового дійства.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації