Шановні земляки!

21 липня відбудуться вибори депутатів  Верховної Ради України.
Ви знаєте, що усі роки у парламенті я всіляко сприяв  вирішенню проблем земляків та рідного міста Хуст. Зобов’язуюсь допомагати і далі - вже в новому Верховної ради! 
Щиро прагну, щоб Закарпаття і наша країна  процвітали, розвивались і ставали комфортними для проживання, інвестування  та подорожей! 
Голосуючи за «Батьківщину» - Ви підтримуєте мене, бо я йду 12-им номером  у списку партії! 
Крім того, Ваш голос за «Батьківщину» - це голос за сильного прем’єра Юлію Тимошенко, яка провела єдину чесну приватизацію за всю історію України! Яка повертала людям вкрадені вклади Ощадбанку,  вводила допомогу при народженні дитини, підвищувала доходи людей і виступала за соціальну справедливість! І при цьому  втримала економіку від дефолту у час світової економічної кризи!
Батьківщина -  єдина з політичних сил, яка  має стратегічний план дій «Треба діяти» із підйому економіки та програму Новий курс України. Вони розроблялись останні 5 років разом із найкращими фахівцями у різних сферах, аби українці почали жити, як у країнах ЄС!
Маючи план, наша команда дасть результат за 100 днів! 
У перші ж дні ми знизимо ціну на газ, яка була встановлена урядом незаконно! Це призведе до автоматичного зниження інших тарифів! Також ми піднімемо мінімальну пенсію до 3094 грн та підвищимо рівень життя українців! Відновимо виклик лікаря додому, допомогу при народження дитини і зупинимо «вбивчу» медреформу, яка лишає без фінансування спеціалізовані лікарні тощо! Це все реально! Де взяти на це гроші? Ну для початку проведемо деофшоризацію та боротимемось  із корупцією та тіньовою економікою по-справжньому, а не займатимемось імітацією, як попередня влада!
Отже,  21 липня – прошу зробити вдумливий вибір! Голосуйте за Батьківщину -  №3 у бюлетені!